CTP compară cazul de la Galaţi cu poliţiştii din Caracal: Le fac pe aceste fete, aflate într-o situaţie critică, căţele în călduri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat luni seara la Digi24 cazul celor doi poliţişti din Galaţi care nu au reacţionat atunci când în faţa lor a apărut o fată minoră plină de sânge. Gazetarul a spus despre aceştia că au procedat „exact ca omorâtorul din Caracal” şi a subliniat, referindu-se la politizarea instituţiilor, că „peştele de la cap se-mpute”.

„Care era poziţia geometrică a duduii în uniformă, de pe locul din dreapta, şi a celuilalt poliţist din maşină faţă de fata însângerată? Poziţia este paralelă. Înseamnă că urmează să nu se întâlnească  niciodată. Aceşti doi inşi din maşină, care poartă uniforme, n-aveau niciun gând să coboare şi să-şi intersecteze vreodată existenţa ca poliţişti cu această fată. (...) Deci, ce descoperă cetăţenii în aceste zile? Descoperă cine este statul paralel. Statul paralel sunt ei, simplii cetăţeni, cei care nu au funcţii, care nu au bani, care sunt nişte amărâţi. Aştia sunt statul paralel de care tot auzim de nu ştiu câtă vreme! Statul, statul pur şi simplu, fiecare dintre aceşti poliţişti, procurori, STS-işti, MAI, Guvern şi mai cine vreţi dvs, autorităţi, fiecare dintre ei îşi spun în sinea lor ca Ludovic al XIV-lea: Statul sunt eu”, a Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Acesta a adăugat apoi că cei doi poliţişti s-au comportat cu fata ca şi cum ar face parte din „statul paralel”.

„«Cum să fie statul o prăpădită de 14 ani, care cine ştie cum o fi ajuns plină de sânge acolo, pe trotuar! Cum? Asta face parte din statul care suntem noi?! Nu, domnule, e în alt stat, în statul paralel, cu care noi nu ne întâlnim» - cam aşa gândesc cei care ar trebui să reprezinte statul în relaţia cu cetăţenii”, a adăugat CTP.

VIDEO Fată de 14 ani, plină de sânge pe stradă în urma unei posibile agresiuni sexuale, ignorată de poliţişti. Nici măcar nu s-au dat jos din maşină să vadă ce are

Gazetarul l-a comparat apoi pe reprezentantul DGASPC Galaţi care a susţinut că minora şi-a dat consimţământul în privinţa actului sexual cu poliţiţtii din Caracal.

„Procedează exact ca poliţiştii din Caracal, exact ca omorâtorul din Caracal, făcând fetele şi pe această fată, aflată într-o situaţie critică, căţele în călduri”, a afirmat Cristian Tudor Popescu.  „Pentru cine să fiu tras la răspundere, pentru prăpădita asta, care de fapt e o curvă de 14 ani! Asta ne spune individul. Şi ştiţi de ce o face? Pentru că fata asta e orfană. Că dacă avea părinţi, individul ăsta nu mai era aşa de bun povestitor, pentru că s-ar fi putut să fie dat în judecată sau să primească nişte pumni în cap acum. Pentru că ştie că n-are cine ce să-i zică, pentru că asta e o amărâtă de orfană, atunci face el poveşti pe seama ei. Reprezentantul Protecţiei Copilului, al statului”, a mai relatat jurnalistul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite