CTP, după apariţia imaginilor cu femeia arsă la Floreasca: Spitalul trebuie dezinfectat nu numai de microbi, ci şi de medicii periculoşi şi nemiloşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, miercuri, la Digi24, că Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală trebuie dezinfectat, dar nu numai de microbi care provoacă infecţii, ci şi de medici, care se dovedesc a fi mai periculoşi.

„Acest spital ar trebui să fie, pur şi simplu, dezinfectat, dar nu numai de microbii care provoacă infecţii nosocomiale, intraspitacileşti, ci şi de medicii care se arată, iată, mai periculoşi şi mai nemiloşi decât aceşti microbi”, a declarat jurnalistul, apariţia primelor imagini cu pacienta arsă pe masa de operaţie de la Spitalul Floreasca.

De asemenea, Cristian Tudor Popescu a precizat că ar trebui daţi afară angajaţii care au făcut grevă după demiterea chirurgului Mircea Beuran.

„Acolo este un cuib. Bineînţeles că ar trebui daţi afară toţi aceşti 24-25 de inşi, cadre medicale, medici, asistente care  au avut neruşinarea sinistră să semneze acea hârtie pentru că i se extirpa scaunul de sub fese lui Beuran, acest impostor, acest ins autor de furt intelectual şi agramat, pe deasupra, care şi-a făcut acolo o camarilă care, acuma, a reacţionat“, a continuat CTP.

Gazetarul a subliniat faptul că moartea este ieftină în România şi că „beizadelele“ şi „politicienii“ omoară oameni nevinovaţi şi scapă nepedepsiţi.

„La noi, moartea este ieftină. Se moare ieftin în România. Pe şosele, vin beizadele, vin politicieni cu bolizi, care omoară oameni şi care nu păţesc nimic. Ce vă spuneam încă de când s-au întâmplat aceste lucruri cu Mario Iorgulescu, cu individul ăsta, Chiţoiu, vă spuneam că nu o să facă nicio zi de puşcărie. După cum vedeţi, nu dă socotoeală, în continuare, nimănui, în continuare“, a precizat gazetarul la Digi24.

„În spitale, oamenii sunt arşi de vii sau sunt omorâţi prin alte metode. Şi se îngemănează cele două aspecte, pentru că în spitalul Floreasca a fost internat acest Chiţoiu, despre care nu ştim nici acum ce a avut, astfel încât, de pe picioare, plecând liniştit de la locul accidentului, să stea după aceea nişte zile în salon şi să fie dus, după aceea, la reanimare - unde s-a mai văzut aşa ceva - din salon la reanimare?“, a concluzionat jurnalistul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite