CSM a luat act de retragerea candidaturii Adinei Florea pentru şefia Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de retragerea candidaturii Adinei Florea pentru şefia Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, urmând ca procedura să fie reluată.

"Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de retragerea candidaturii depuse de doamna procuror Adina Florea şi constată închisă procedura de ocupare a funcţiei de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, cu unanimitatea voturilor valabil exprimate: 14 voturi DA, 1 vot NUL", se arată în soluţia şedinţei din 10 decembrie.

Purtătorul de cuvânt al CSM, Daniela Stăncioi, a anunţat pe 5 decembrie că procurorul Adina Florea şi-a retras candidatura din procedura de numire la conducerea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, arată agerpres.ro. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a amânat de mai multe ori validarea Adinei Florea la conducerea SIIJ.

Adina Florea a obţinut cel mai mare punctaj la interviul susţinut la CSM pentru funcţia de procuror-şef al SIIJ. Potrivit CSM, Florea a obţinut un punctaj final de 9,86, fiind urmată de Sorin Eugen Iaşinovschi - cu 8,85 şi Bogdan Ciprian Pîrlog - cu 3,25. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite