CSM a anulat organizarea evenimentului „Ziua Justiţiei”. Motivul: Guvernul nu a adoptat hotărârea privind acordarea unor fonduri

CSM a anulat organizarea evenimentului „Ziua Justiţiei”. Motivul: Guvernul nu a adoptat hotărârea privind acordarea unor fonduri

Consiliul Superior al Magistraturii

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a anulat organizarea evenimentului "Ziua Justiţiei" în acest an din lipsă de fonduri, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al CSM, Ştefan Lucaciuc.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Consiliul Superior al Magistraturii a hotărât să nu se mai organizeze evenimentul 'Ziua Justiţiei', ce era planificat să se desfăşoare în această duminică, în data de 2 iulie. Motivul este legat de lipsa fondurilor. La momentul la care s-a adoptat hotărârea de organizare s-au avut în vedere nişte fonduri care trebuiau puse la dispoziţie de Guvern printr-o hotărâre, la fel ca şi în anii anteriori. Din păcate, anul acesta, hotărârea de Guvern nu s-a mai adoptat şi, în lipsa acestor fonduri, Consiliul a revenit asupra hotărârii şi nu va mai organiza acest eveniment", a explicat Ştefan Lucaciuc, potrivit Agerpres.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările