Cristoiu renunta „Sinteza zilei”, dupa emisiunea de joi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Cristoiu se va retrage din postura de invitat permanent al emisiunii „Sinteza zilei” de la Antena 3, a declarat jurnalistul aseara, citat de Mediafax. Ultima emisiune „Sinteza zilei” la

Ion Cristoiu se va retrage din postura de invitat permanent al emisiunii „Sinteza zilei” de la Antena 3, a declarat jurnalistul aseara, citat de Mediafax. Ultima emisiune „Sinteza zilei” la care va participa va fi joi.

Jurnalistul intentioneaza sa renunte si la „Ora presei” (Antena 2), dar sa pastreze emisiunea „Zig-Zag” (Antena 3) si colaborarea cu Jurnalul National.

Retragerea lui Cristoiu din emisiunea „Sinteza zilei”, unde jurnalistul detine statutul de analist politic, are la baza faptul ca Partidul Conservator are oameni în noul Guvern. „Eu voi pleca din ipostaza de analist politic. Nu voi pleca din trustul Intact", a explicat Cristoiu.

Decizia lui Ion Cristoiu vine dupa ce, în 11 decembrie, jurnalistul a anuntat ca va actiona în acest sens, întrucât telespectatorii ar putea considera ca „face jocurile patronatului”, în conditiile în care televiziunea Antena 3 face parte din trustul Intact, detinut de familia Voiculescu. Dan Voiculescu a fost ales vicepresedinte al Senatului.

Cristoiu va renunta la „Ora presei” pentru ca „este o emisiune de o ora, vineri seara, în direct, când toata lumea a plecat în weekend”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite