Cristian Popescu Piedone, acuzat de Agenţia Naţională de Integritate de conflict de interese. A fost sesizat Parchetul General

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Naţionlă de Integritate (ANI) îl acuză pe Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4, de conflict de interese după ce ar fi semnat mai multe avize de funcţionare pentru firmele copiilor săi. Inspectorii au sesizat Parchetul General în acest caz.

Potrivit unui comunicat emis de ANI, în perioada 2013 – 2015, Cristian Popescu Piedone a semnat, în calitate de primar, şase acorduri de funcţionare şi două autorizaţii de funcţionare pentru „God Trust Enterprises SRL”, „Sport Team Kart SRL” şi „Chocoland SRL”, ca urmare a cererilor formulate şi semnate olograf de către copiii acestuia, asociaţi şi administratori ai societăţilor comerciale.

Totodată, începând cu anul 2013, S.C Sport Team Kart SRL, societate administrată de către fiul lui Piedone, ar fi încheiat patru contracte cu Administraţia Domeniului Public Sector 4, instituţie subordonată Consiliului Local Sector 4, pentru ocuparea unei suprafeţe de 400 de metri pătraţi, însă în urma măsurătorilor efectuate a rezultat că aceasta ocupă suprafaţa de 2.234 de metri pătraţi. 

„Având în vedere cele de mai sus, Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea efectuării de cercetări cu privire la săvârşirea de către Popescu Cristian Victor Piedone a infracţiunii de conflict de interese”, se arată în documnetul citat.

Piedone ar fi fost deja informat în legătură cu declanşarea procedurii de evaluare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite