Cristian Duică, fostul primar din Roşiorii de Vede, trimis în judecată penru conflict de interese

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Diucă, trimis în judecată pentru conflict de intere
Cristian Diucă, trimis în judecată pentru conflict de intere

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti au dispus trimiterea în judecată a fostului primar Cristian Duică sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conflict de interese în formă continuată. Dosarul a fost înaintat la Judecătoria Roşiori de Vede.

Potrivit rechizitoriului, Duică este acuzat că a încheiat opt contracte de servicii ca edil-şef al municipiului Roşiorii de Vede cu societăţi în care a deţinut funcţii.

„În perioada iulie 2012 – noiembrie 2013, în calitate de primar al Municipiului Roşiori de Vede, inculpatul Duică Cristian a încheiat 8 contracte de prestări servicii în valoare de 496.760 lei cu două societăţi comerciale în  cadrul cărora a deţinut funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie până la data de 26.06.2012, respectiv funcţia de administrator, fiind şi asociat pana la data de 26.06.2012, societăţi cu care inculpatul s-a aflat în raporturi de muncă în ultimii 5 ani sau din partea cărora a beneficiat ori beneficiază de foloase de orice natură”, arată rechizitoriul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite