Criminala minoră a fost arestată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra de 15 ani care şi-a ucis mama şi i-a ascuns apoi cadavrul a fost arestată ieri, după ce Tribunalul Bacău a emis un mandat de zece zile.Tânăra va fi supusă unei expertize psihiatrice.

Tânăra de 15 ani care şi-a ucis mama şi i-a ascuns apoi cadavrul a fost arestată ieri, după ce Tribunalul Bacău a emis un mandat de zece zile.
Tânăra va fi supusă unei expertize psihiatrice. În timpul cercetărilor, ea şi-a recunoscut fapta, însă după o zi a declarat că, în timpul scandalului, a aruncat cu un topor care a lovit-o pe mama sa. Abia după mai multe ore de cercetări, suspecta a mărturisit. "Pe 7 ianuarie, mama ei s-a întors din schimbul trei. Cele două au avut o discuţie pentru că mama nu o lăsa la discotecă. Atunci, fata a lovit-o în cap cu o secure, un ciocan şi o cratiţă. Seara a dus-o în beci învelită în pături, unde a acoperit-o cu pământ şi ciment", a precizat comisarul Carmen şova, purtătorul de cuvânt al IJP Bacău.
Cadavrul femeii a fost descoperit, luni, de un vecin, care încerca să desfunde o ţeavă în beci. Locuitorii din satul ţârdeni

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite