Crima îngrozitoare pentru care un român a primit închisoare pe viaţă în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: bild.de
FOTO: bild.de

Un român de 23 de ani a fost condamnat în Germania la închisoare pe viaţă, cea mai aspră pedeapsă din legea penală din această ţară, care este aplicată în mod excepţional.

Sava J. şi-a ucis şefa, o femeie în vârstă de 51 de ani, pentru că nu a vrut să-i mărească salariul. Ce a urmat după crima propriu zisă i-a oripilat pe anchetatorii germani, conform digi24.ro

Românul a ajuns în Germania în urmă cu 3 ani şi s-a angajat la o fermă din districtul Büdesheim. De la începutul lui 2018, Sava a început să lucreze pentru Bianca H. şi era plătit cu 250 – 300 de euro pe săptămână.

După o perioadă, românul a început să se plângă că este plătit cu prea puţini bani şi i-a cerut angajatoarei o mărire de salariu. Femeia a refuzat de fiecare dată şi din acest motiv s-au certat de mai multe ori. La ultima ceartă, românul a fost concediat.

Imediat ce a primit vestea, Sava a strangulat-o pe Bianca H. şi apoi i-a legat cadavrul de o balustradă, ca să pară că aceasta s-a sinucis. După crimă, Sava a continuat să muncească, pentru a nu trezi suspiciuni. Însă, după câteva zile, a părăsit firma şi a plecat din Germania, găsindu-şi un loc de muncă în Austria.

Deşi moartea Biancăi părea sinucidere la prima vedere, criminaliştii au stabilit în baza probelor că femeia a fost omorâtă. După patru luni de investigaţii a fost identificat şi suspectul - românul Sava J. Când a fost audiat prima dată de autorităţi, tânărul şi-a recunoscut crima şi a povestit pas cu pas cu s-a întâmplat totul.
 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite