Crima care a cutremurat Anglia. O bunică româncă şi-a înjunghiat nepotul de 5 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mario anglia

O familie plecată din România şi stabilită în Anglia este în stare de şoc. Elena Anghel, 49 de ani, şi-a omorât nepotul de 5 ani aplicându-i mai multe lovituri de cuţit.

Copilul a fost găsit pe Poplar Road, în Earlsdon, Coventry, pe 25 ianuarie.

Ambulanţa a ajuns de urgenţă, dar medicii nu au mai putu face nimic. 

Bunica băiatului a fost arestată. Se pare că aceasta avea în grijă băieţelul de când era mic. 

 „Investigaţia noastră continuă cu privire la moartea disperat de tristă a lui David-Mario. Ofiţerii noştri specialişti îi susţin părinţii şi nu putem înţelege durerea pe care trebuie să o simtă. Gândurile noastre sunt cu ei. Comunitatea este şocată şi întristată de moartea acestui băiat. Continuăm să îndemnăm oamenii să evite speculaţiile pe reţelele de socializare sau să distribuie postări care ar putea, în cele din urmă, să sporească suferinţa familiei”, a declarat uperintendentul Ronan Tyrer, de la Poliţia Coventry. 

Vecinii sunt şocaţi de teribila crimă.

„Nu putem înţelege cât de dureros e. (...) Comunitatea este şocată şi întristată de moartea acestui băiat. Continuăm să îndemnăm oamenii să evite speculaţiile pe reţelele de socializare sau să distribuie postări care, în cele din urmă, ar putea spori suferinţa familiei”, a declarat Ronan Tyrer de la poliţia din West Midlands.

Martorii spun că au văzut o femeie alergând într-un magazin Co-op din apropierea locuinţei strigând „Poliţia, poliţia! Copilul meu, copilul meu” înainte ca poliţiştii să descopere în mod tragic cadavrul băiatului la mai puţin de o oră după acest episod.

O persoană care a asistat la rugăminţile femeii a declarat pentru The Sun: „A intrat strigând după ajutor în jurul orei 17.20. A strigată să fie chemată poliţia şi apoi a plecat. Era într-o vizibilă suferinţă. Poliţia a fost chemată şi apoi au închis magazinul. Le-au spus tuturor să iasă din magazin. Cred că verificau camerele de supraveghere să îşi dea seama unde s-a dus această femeie. Nu ştiu cine a fost femeia – m-am gândit că trebuie să fi fost mama dacă a spus copilul meu”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite