Creatoarea de modă Mirela Rădulescu, reţinută de DIICOT pentru trafic de droguri, a fost arestată preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost reţinută alături de alte două persoane FOTO Shutterstock
Femeia a fost reţinută alături de alte două persoane FOTO Shutterstock

Sora unui deputat PSD de Argeş, creatoarea de modă Mirela Rădulescu, a fost reţinută luni seară, în Bucureşti, de procurorii DIICOT Craiova, pentru trafic de droguri de risc. Femeia avea asupra ei 700 de miligrame de ketamină.

UPDATE 15.40 Pe numele creatoarei de modă, medicului veterinar şi a unei terţe persoane, care se ocupa cu distribuirea de ketamină, Tribunalul Dolj a emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

"Noi am cerut să fie eliberaţi toţi trei pentru că nu prezintă pericol public întrucât faptele nu sunt dovedite. Medicul veterinar avea într-adevăr ketamină, dar o procurase pentru el, pentru că avea nevoie în cazurile medicale, în niciun caz nu intenţiona să o distribuie. Avea tot dreptul să procure ketamină din farmacii, fiind medic, iar luni doar a trecut pe la cealaltă persoană (n.r. - Mirela Rădulescu) într-o scurtă vizită, nu ca să-i plaseze ketamină", a declarat avocatul Alexandru Călinoiu.

Mirela Rădulescu a fost reţinută luni seară, în Bucureşti, alături de alte două persoane. Asupra ei au fost găsite 700 de miligrame de ketamină, un drog sintetic, interzis, care înlocuieşte cocaina. Flagrantul a fost organizat de DIICOT Craiova. Femeia  a fost prinsă de procurori în momentul în care ieşea din locuinţa sa din Bucureşti, împreună cu un medic veterinar, care tocmai îi adusese ketamină pentru vânzare

Medicul veterinar procura substanţa din farmacii şi o vindea apoi pe piaţa neagră cu ajutorul femeii, au declarat surse din cadrul DIICOT Craiova. Astfel, doctorul procura ketamina cu 20 de lei fiola din farmacii şi o vindea apoi pe piaţa neagră cu 100 de lei fiola. Creatoarea de modă făcea trafic de ketamină de câteva luni, împreună cu medicul veterinar din Bucureşti. Cei doi erau în vizorul anchetatorilor de mai multe luni şi au plasat pe piaţă peste doi litri de ketamină.

Deşi cei trei plănuiau să folosească ketamina pentru consum propriu, au fost reţinuţi pentru trafic de droguri din cauza cantităţii mari de substanţe interzise deţinute.

Reţinuţii au fost duşi la sediul DIICOT Craiova şi urmează ca marţi după-amiază să fie prezentaţi Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Femeia este sora deputatului PSD de Argeş, Cătălin Rădulescu, care la scrutinul din 9 decembrie a fost ales cu peste 50% într-un colegiu din Argeş. Deputatul USL are şi el probleme cu legea, fiind cercetat pentru viol şi perversiuni sexuale, după ce o fostă angajată a depus plângere împotriva lui.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite