Cozmin Guşă, după dezvăluirile lui SOV privind preluarea trustului Realitatea:  Firma pe care ne-a vândut-o i-o cedase înainte lui Liviu Luca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cozmin Guşă
Cozmin Guşă

Într-o intervenţie telefonică la B1 TV, Cozmin Guşă a făcut mai multe precizări referitoare la termenii semnării contractului cu SOV pentru preluarea Realităţii TV. El a lăsat să se înţeleagă că SOV l-ar fi înşelat, vânzându-i o firmă pe care, anterior, i-o cedase lui Liviu Luca.

Cozmin Guşă a povestit că Vîntu a semnat contractul de predare a postului la două zile după ce a ieşit din arest, în 2010, după ce şi-a primit banii de la Maricel Păcuraru, şi că în acel moment contractul de trustee pe care îl semnase în Cipru cu fiica lui SOV şi-a pierdut orice valabilitate.

Mai mult, Cozmin Guşă a susţinut că firma cedată de SOV ar fi aparţinut, de fapt, lui Liviu Luca.

„Lucrurile nu sunt atât de complicate, bomba abia acum vine:  La mai multe luni distanţă după aceste lucruri după ce conctractul şi anexa şi tot au fost semnate, în faţa unui avocat, a apărut că acea firma pe care ne-o vânduse din Cipru i-o cedase înainte lui Liviu Luca, iar Luca avea toate documentele prin care firma asta îi aparţinea lui, iar apoi a fost o altă şarjă prin care Maricel Păcuraru, partenerul meu, a preluat de la Luca acel contract pe un alt offshore pe care Vîntu, poate în criză de bani sau crezând că Luca nu-l va folosi niciodată, l-a semnat“, a mai spus Guşă.

Dezvălurile lui SOV

Sorin Ovidiu Vîntu a dezvăluit, într-un interviu pentru B1TV, cum a ajuns televiziunea Realitatea TV pe mâinile lui Cozmin Guşă şi Maricel Păcurariu. 

„În momentul în care statul român a pornit atacul asupra mea, motivul principal al lui Băsescu a fost Realitatea. Îl deranja teribil Realitatea. Am încercat să protejez acest trust de presă apelând la nişte oameni în care la momentul acela aveam încredere. Unul dintre ei a fost domnul Elan Schwartzenberg, care s-a dovedit în final a fi un escroc. Am trecut compania proprietară pe Realitatea printr-un contract de trustee la domnul Elan Schawartzenberg. Deci domnul Elan nu a deţinut niciodată grupul Realitatea“, a afirmat Sorin Ovidiu Vîntu.

„După eşecul cu domnul Elan, am încercat acelaşi lucru cu un alt om, care credeam că îmi datorează din punct de vedere moral enorm, micul escroc Guşă. Guşă este un fel de peştişor, nu ştiu dacă ştiţi ce înseamnă parazitul. În ocean se strecoară printre dinţii rechinului un fel de peştişori mici, care ciugulesc din colţii rechinului resturile. Asta este Guşă. Cu Voiculescu la început, cu Adrian Năstase, cu Băsescu, cu mine, acum îl ciuguleşte pe Vizer. Acest escroc a avut în proprietate, printr-un contract de trustee, grupul Realitatea“, a continuat SOV.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite