UPDATE Costin Mărculescu, actorul din Liceenii, a fost găsit mort în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costin Mărculescu, în vârstă de 51 de ani, a fost găsit mort, miercuri seară, în locuinţa sa. Vecinii au dat alerta pentru că actorul nu mai fusese văzut de mai mult de trei zile, nu răspundea la telefon sau la uşă, iar câinele său lătra insistent în apartament.

GALERIE FOTO

UPDATE 7:00 Conform Poliţiei Capitalei, în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui apel 112, în care se sesiza ca un barbat nu a mai răspuns la uşă sau la telefon, de mai mult timp, poliţişti ai Secţiei 12 Poliţie s-au deplasat la adresă pentru verificări.

„Au fost solicitate şi echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezenţa unor martori s-a pătruns în locuinţă, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul a fost preluat de Biroul Morţi Suspecte şi Ucideri din cultpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei“, precizează Poliţia Bucureşti, potrivit Mediafax.

Corpul neînsufleţit al lui Costin Mărculescu a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

„Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul“, a mai transmis Poliţia Capitalei.


FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

image

Ştirea iniţială:

Vecinii au fost cei care au alertat autorităţile, după ce o ţeavă s-a spart în apartamentul lui Costin Mărculescu, de la etajul 8 şi a inundat mai multe alte apartamente. În plus, pe palier se simţea un miros pătrunzător, iar Costin nu mai fusese văzut de mai multe zile.

Pompierii s-au chinuit minute bune să spargă uşa, iar cele mai cumplite temeri s-au adeverit. Ambulanţierii au găsit trupul neînsufleţit al actorului în cadă, în stare de putrefacţie.

Medicii de la Institutul de Medicină Legală urmează să stabilească cauzele decesului.

În ultimii ani, actorul a dus o viaţă mai mult singuratică şi s-a îndepărtat de tatăl şi sora sa.

Vecinii spun că atunci când l-au văzut ultima dată, în urmă cu trei-patru zile, Mărculescu nu avea un tonus prea bun şi părea slăbit. Actorul a fost activ pe reţelele sociale, pentru ultima dată, luni, 8 iunie.

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu a declarat că acesta avea probleme mari cu inima şi chema frecvent ambulanţa.


FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

image

Deşi este foarte posibil ca moartea să fi survenit în urma unui infarct, Mărculescu a avut în trecut gânduri suicidale

Îndrăgitul actor a suferit foarte mult după despărţirea de iubita sa, cu care urma să se căsătorească. Acesta a susţinut că atât problemele din viaţa profesională, cât şi din cea sentimentală, l-au împins foarte aproape de sinucidere. El şi-a comparat situaţia cu cea a regretatei cântăreţe Mădălina Manole, care s-a sinucis în 2010.

De la filme, teatru, la muzică şi agenţie de fotomodele

Costin Mărculescu s-a născut pe 29 iunie 1969, la Craiova şi a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani. 

În 1986, a fost distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie, celebrul „Liceenii” alături de Ştefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruţ, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivaşcu etc.

A absolvit Academia Naţională de Teatru şi Film I.L. Caragiale, promoţia 1989 – 1993. A fost invitat în sute si sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune în calitate de actor sau cântăreţ. A scos şapte videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

A colaborat cu mai multe Teatre susţinând peste 2.000 de spectacole în tară şi în străinătate jucând împreună cu mai mulţi actori ca Florin Piersic, Mişu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horaţiu Mălăele etc.
 

În 1999, a înfiinţat agenţia de modele „Compania de manechine şi fotomodele Costin Mărculescu”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite