Costică Ionescu, poliţistul care l-a prins pe asasinul Mihaelei Runceanu, a murit de COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul poliţist Costică Ionescu
Fostul poliţist Costică Ionescu

Costică Ionescu, fost şef al Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, cel care l-a prins pe asasinul cântăreţei Mihaela Runceanu, a murit luni, 22 martie. Bărbatul se infectase cu noul coronavirus, iar starea lui s-a agravat.

Costică Ionescu, unul dintre cei mai cunoscuţi poliţişti din Capitală, care l-a prins pe asasinul cântăreţei Mihaela Runceanu, s-a infectat cu noul coronavirus, după ce a participat la o emisiune de televiziune, scrie România TV

Cu toate că ieşise la pensie, Costică Ionescu era activ şi mergea în platourile de televiziune, unde comenta diverse crime. Acesta a comentat şi tragedia de la Oneşti, unde Gheorghe Moroşan a ucis doi muncitori care raparau un apartament pierdut de bărbat. 

Costică Ionescu l-a prins pe criminalul Mihaelei Runceanu, după 20 de ore de la săvârşirea crimei, fiind de serviciu în noaptea în care a fost ucisă

„La ora 5 fără un sfert s-a anunţat cazul, iar la ora 23.00 am identificat autorul, dar nu l-am prins atunci. L-am prins a doua zi pe la 11:00-12:00. A fost identifcat de către un martor care ştia că îi aducea casete video Mihaelei şi am mers la el acasă unde locuia la o femeie.

Cadavrul a fost descoperit de colega Mihaelei, Maria Sîmbeteanu. Ea şi poliţiştii au identificat-o. Mihaela o dăduse pe Maria afară din casă în noaptea respectivă şi, neavând unde să se ducă, a stat pe bancă în faţa unei poşte.

Acolo au găsit-o miliţienii, iar către dimineaţa s-a întors în apartament şi a bătut la uşă. A simţit miros de fum, iar poliţiştii au spart uşa“, a declarat Costică Ionescu la Atenta 3.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite