Copil de 2 ani strivit de un dulap

Florin Alin Tufă, din Rădeşti, ar putea rămâne paralizat pe viaţă la numai un an şi nouă luni, după ce peste el s-a răsturnat un dulap cu haine.

Ştiri pe aceeaşi temă

Copilul s-a chinuit minute în şir pentru că nimeni i-a auzit ţipetele de durere. L-au găsit aproape fără viaţă părinţii săi, atunci când s-au întors acasă. „Nu ştiu cum s-a întâmplat. Ştiu doar că a căzut un dulap peste el. Noi nu eram acasă", a declarat Vasile Tufă, tatăl lui Florin.

Mai citiţi şi:

Un copil se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a lovit la scăldat

După primele investigaţii, medicii gălăţeni au decis să-l transfere la Bucureşti. Băiatul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul „Bagdasar Arseni", unde urmează a fi operat. „Va fi internat în secţia Neurochirurgie. Dacă leziunile provocate măduvei spinării nu sunt grave, cu ceva noroc, este posibil ca micuţul să scape de paralizie", a precizat Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Direcţia Judeţeană pentru Protecţia Drepturilor
Copilului a demarat o anchetă în acest caz şi dacă se va constata vinovăţia părinţilor cercetările vor fi continuate de poliţişti.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările