Copiii de la grădiniţa Brânduşa s-au reîntors la cursuri. Pe 1 iunie mai mulţi micuţi au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară

Copiii de la grădiniţa Brânduşa s-au reîntors la cursuri. Pe 1 iunie mai mulţi micuţi au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară

FOTO Adevărul

Grădiniţa Brânduşa, din sectorul 3 al Capitalei, şi-a redeschis luni porţile după ce mai mulţi micuţi au ajuns pe 1 iunie la spital cu toxiinfecţie alimentară. Părinţii au declarat luni că dacă micuţii nu vor primi mâncare în instituţia de învăţământ, îi vor lua acasă înainte de prânz.

Pe 1 iunie, la scurt timp după miezul nopţii, Secţia 11 Poliţie a fost sesizată prin Sistem 112  cu privire la faptul că la un spital pediatric de urgenţă  s-au prezentat, însoţiţi de către rude, patru minori, toţi şcolarizaţi la o grădiniţă din Sectorul 3, întrucât prezentau semne ale unei posibile toxiinfecţii alimentare.
 
Secţia de poliţie s-a sesizat din oficiu cu privire la această situaţie, grupa operativă deplasandu-se la spital pentru a primi date referitoare la starea de sănătate a copiilor. Au fost sesizate şi alte autorităţi competente în materie.Copiii se află sub tratament şi nu au rămas internaţi. 
 
Pe parcursul zilei, alţi 6 minori, de la aceeaşi unitate de învăţământ, au fost prezentaţi, cu aceeaşi simptomatologie, la camerele de gardă. Si aceştia au intrat sub tratament, dar nu au fost internaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările