Controale ale Poliţiei Capitalei în 18 pieţe şi complexuri comerciale din Bucureşti

Controale ale Poliţiei Capitalei în 18 pieţe şi complexuri comerciale din Bucureşti

Controale de amploare în Capitală FOTO Adevărul

Control de amploare în pieţele şi complexurile comerciale din Capitală, unde peste 100 de poliţişti şi inspectori sanitar-veterinari fac controale, verificările vizând comercializarea produselor alimentare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Capitalei, acţiunile vizează prevenirea şi combaterea comerţului ilegal, desfăşurându-se pe două paliere: pe linia combaterii faptelor care aduc atingere comerţului cu produse alimentare şi pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale şi a comerţului cu produse contrafăcute.
 
Poliţia arată că sunt verificate persoane fizice şi juridice care comercializează produse specifice perioadei, atât pentru identificarea celor care încalcă legea, dar îndeosebi pentru siguranţa că produsele puse în vânzare sunt conforme.
 
La controale participă şi reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi ai Direcţiei de Sănătate Publică.
 
Acţiunea se circumscrie activităţilor dispuse de Ministerul Afacerilor Interne şi Poliţia Română pentru asigurarea unui climat de linişte publică, protecţia cetăţeanului faţă de practicile comerciale ilicite şi însănătoşirea mediului de afaceri.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: