Continuă calvarul pe drumurile de pe Valea Prahovei şi de la mare. Traficul este intens pe DN1 şi între staţiunile de la malul mării spre A2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi s-a terminat weekendul, traficul continuă să fie şi luni intens pe DN1, pe Valea Prahovei, atât pe sensul de mers spre Capitală, cât şi spre Braşov. De asemenea, se circulă greu şi pe DN39 Constanţa - Mangalia, sensul către A2 unde s-a format coloană de maşini pe o distanţă de zeci de kilometri.

Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române anunţă că traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei, în ambele sensuri. 

Către Bucureşti, se circulă în coloană de la limita cu judeţul Braşov până în Buşteni, iar în sens invers la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti.

Poliţiştii anunţă că, din cauza unui accident rutier care a avut loc pe raza localităţii Azuga, s-au format coloane de autovehicule, pe sensul către Capitală, de aproximativ 1,5 - 2 kilometri.

Coloane de maşini în Constanţa

Şi la mare sunt probleme în trafic. Poliţiştii anunţă că se circulă mai îngreunat pe raza staţiunii Eforie Nord precum şi la Agigea, unde capacitatea de circulaţie a drumului naţional este diminuată din cauza lucrărilor care se execută la podul de la Agigea, două dintre cele patru benzi fiind închise (detalii).

Pentru a ocoli zona podului în lucru de la Agigea (situat pe DN39), şoferii care vin de pe autostrada A4 pot folosi noul pod. Astfel, înainte de ieşirea de pe autostrada A4 în DN39, aceştia se pot încadra pe benzile din dreapta, care urcă pe pasarela peste DN39 (conform indicatorului TEM A4 - Port Constanţa), apoi, la finalul autostrăzii, la intersecţia cu sens giratoriu, urmează prima ieşire, trec peste noul pod şi ies de pe DN39A în DN39, peste pasarelă, la Eforie-Nord.

În sens invers (dinspre Mangalia), la ieşirea din Eforie-Nord, se virează dreapta pe DN39A (conform indicatorului RO-RO Port Sud Agigea, amplasat înainte de pasarelă), prima intersecţie cu sens giratoriu se părăseşte la a doua ieşire, iar după traversarea Canalului Dunăre-Marea Neagră pe noul pod se părăseşte primul sens giratoriu la a doua ieşire, după care se intră pe autostrada A4, pe pasarela peste DN39.

Poliţiştii precizează însă că şi pe această rută ocolitoare pot apărea probleme de trafic, fiind folosită de autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 5 tone (deoarece pe vechiul pod există restricţie de tonaj) şi de către cele care circulă spre şi dinspre port .

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite