Constănţenii fac rezervări la Apocalipsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La casele de bilete ale cinematografului este mai mereu coadă
La casele de bilete ale cinematografului este mai mereu coadă

Filmul „2012“ a iscat o adevărată isterie la Constanţa. Deşi rulează de două săptămâni la Cityplex Tomis, producţia nu poate fi vizionată decât pe bază de rezervare, filmul rulând cu casa închisă în fiecare seară.

Un scriitor SF relatează că la data de 21 decembrie 2012 Pământul se va alinia cu Soarele, iar scoarţa terestră va fi distrusă din cauza unor explozii solare fără precedent.

Acţiunea fimului i-a ţinut cu sufletul la gură pe miile de constănţeni care au mers la cinematograf pentru a vedea cursa pe viaţă şi pe moarte a personajului principal.

„A fost un film foarte interesant. Am citit în pliante despre el şi am decis să trebuie să-l vedem şi noi. Cel mai mult ne-a plăcut conceptul de apocalipsă", ne-a spus ieri Cristian Mâţ, care venise ieri la fil împreună cu prietena sa.

Cifre-record

Producţia „2012" a fost vizionată până în prezent de peste 8.000 de constănţeni, fiind unul dintre cele mai căutate filme ale anului.

„Sălile au fost în permanenţă ocupate, oamenii făcându-şi rezervări chiar şi cu trei zile înainte pentru a-l vedea", a spus Florina Potlog, reprezentantul Cityplex Tomis. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite