Consilier judeţean cu diplomă falsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un consilier judeţean din Dâmboviţa este cercetat penal după ce a urmat cursurile unei facultăţi din Bucureşti la care s-a înscris cu o diplomă de Bacalaureat falsă.

Vasile Moise (48 de ani) este consilier pe listele PDL şi preşedintele filialei dâmboviţene a Partidei Romilor „Pro Europa". Poliţiştii de la Investigarea Fraudelor au descoperit că acesta a absolvit Facultatea de Inginerie Managerială din cadrul Universităţii Ecologice din Bucureşti folosindu-se de o diplomă de Bacalaureat falsificată.

Deşi din diplomă reieşea că Vasile Moise a absolvit cursurile unui liceu târgoviştean în 1984, în realitate acesta a fost exmatriculat în clasa a IX-a pentru absenteism. În 2010, alesul local s-a înscris şi la un curs de master la Târgovişte, însă s-a retras în momentul în care a aflat că poliţiştii îi verifică actele.

„El este cercetat pentru infracţiuni de înşelăciune şi uz de fals", a declarat comisarul Mihaela Savu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa. Vasile Moise nu a putut fi contactat până la închiderea ediţiei. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite