Conflict între aproape 100 de suporteri FC Petrolul şi Poli Timişoara VIDEO

Conflict între aproape 100 de suporteri FC Petrolul şi Poli Timişoara VIDEO

Un scandal a izbucnit sâmbătă în centrul Ploieştiului, între suporteri ai galeriilor Petrol şi Poli Timişoara. Conflictul a fost aplanat de forţele de ordine, aproape 100 de persoane fiind duse la audieri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Altercaţia a izbucnit la finalul partidei de fotbal dintre F.C. Petrolul Ploieşti si A.S.U. Poli Timişoara, în coloana unde se aflau autocarul şi autoturismele personale ale suporterilor Poli Timisoara şi Rapid Bucureşti. Conflictul spontan a avut loc între un grup de suporteri, susţinători ai echipei oaspete şi suporteri ai echipei Petrolul.
 
Conflictul a fost aplanat de patru echipaje de jandarmi şi doua echipaje de poliţie aflate în zonă.
 
Pană în prezent nu au fost înregistrate persoane rănite sau distrugeri de bunuri. 
 
În urma intervenţiei forţelor de ordine, 62 de suporteri Poli Timişoara au fost conduşi la sediul I.J.J.Prahova pentru stabilirea identităţii; 22 suporteri Petrolul Ploieşti au fost duşi la Sectia 4 de Poliţie Ploieşti, iar 7  suporteri ai echipei Rapid au fost conduşi la Secţia 1 de Poliţie Ploieşti.
 
Urmează ca după stabilirea participării suporterilor  la acest conflict spontan să fie luate măsurile legale faţă de aceştia.

.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: