Confederaţia transportatorilor autorizaţi cere Ministerului Transporturilor desfiinţarea serviciului de taximetrie

Confederaţia transportatorilor autorizaţi cere Ministerului Transporturilor desfiinţarea serviciului de taximetrie

Reprezentanţii Clever au participat joi la subcomisia de dialog social din cadrul Ministerului Transporturilor, în calitate de experţi în mobilitate urbană şi economie digitală. Discuţiile au vizat propunerea de ordonanţă de urgenţă pentru reglementarea serviciului de transport alternativ. „Preşedintele Confederaţiei operatorilor şi transportatorilor autorizaţi din România (COTAR) a cerut desfiinţarea taximetriei”, spun reprezentanţii Clever.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Marea surpriză a dezbaterilor a fost poziţia reprezentantului industriei de taxi, domnul Vasile Ştefănescu, preşedinte COTAR, care a cerut explicit în faţa autorităţilor desfiinţarea taximetriei, prin abrogarea legii nr. 38/2003, după ce domnul Ştefănescu a depus amendamente de susţinere a transportului alternativ prin reducerea taxelor de autorizare a aplicaţiilor”, au mai spus aceştia. 

Clever consideră că şoferii de taxi trebuie să existe în continuare pe piaţa de transport din România. „Promisiunea noastră este că vom lupta alături de ei pentru actualizarea şi modernizarea cadrului legislativ destinat taximetriei, astfel încât cele două tipuri de servicii de transport să coexiste într-un mediu concurenţial corect şi modern, în beneficiul direct al pasagerilor”, au mai transmis reprezentanţii companiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările