Dosar prostituţie cu vedete. Comunicări cerute de la ANAF şi ITM, pentru destructurarea grupării de prostituate de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dosar prostitutie cu vedete. Daniela Crudu, una dintre asistentele TV acuzate că făceau parte din reţeaua de prostituţie CAPTURĂ FOTO Antena 1
Dosar prostitutie cu vedete. Daniela Crudu, una dintre asistentele TV acuzate că făceau parte din reţeaua de prostituţie CAPTURĂ FOTO Antena 1

Dosar prostituţie cu vedete. Anchetatorii care au destructurat gruparea de prostituate de lux în care apar şi numele mai multor fotomodele şi asistente TV au folosit ca mijloace de probă şi date de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) şi de la Inspectoratul Teritoarial de Muncă (ITM).

Potrivit referatului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru a proba infracţinile de proxenetism, la dosar au fost depuse, pe lângă declaraţiile mai multor martori şi stenogramele unor convorbiri telefonice, şi comunicări de la la mai multe hoteluri din Bucureşti, dar şi de la instituţii publice, precum ANAF şi ITM, informează Mediafax.

Anchetatorii aveau nevoie de aceste informaţii pentru a proba faptele de prostituţie, întrucât, potrivit legii, pentru a fi considerată prostituată, o persoană trebuie să-şi câştige existenţa numai din întreţinerea de relaţii sexuale contra cost, fără să aibă un loc de muncă.

Astfel, pentru a putea să le acuze de proxenetism pe femeile care intermediau întâlnirile între clienţi şi tinerele respective, anchetatorii au avut mai întâi de confirmat că acestea din urmă se prostituau.

Dosar prostituţie cu vedete. Discuţii pe Facebook, folosite ca probe 

La dosar au fost depuse ca probe şi mai multe discuţii care au avut loc pe Facebook între proxenete şi fetele care se prostituau pentru ele, dar şi declaraţii date în faţa anchetatorilor de unii dintre clienţii fetelor, printre care mai mulţi oameni de afaceri.

Poliţiştii au audiat joi, la Secţia 19, 33 de persoane, printre care Simona Traşcă, Daniela Crudu şi sora acesteia, Ana Maria, Mădălina Pamfile, Diana Gureşoaie şi Rellys Tonu, pentru destructurarea reţelei de proxenetism. Dintre acestea, trei persoane au fost plasate sub control judiciar.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite