Complicele românului arestat în Japonia s-a predat şi şi-a recunoscut crima

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a fost ucisă în Tokyo
Tânăra a fost ucisă în Tokyo

Complicele adolescentului român arestat în Japonia, un tânăr japonez în vârstă de 18 ani, s-a predat duminică poliţiei şi a fost arestat sub suspiciunea de crimă şi jaf, relatează „The Japan Times” în ediţia electronică.

Japonezul s-a predat sâmbătă seară, în jurul orei 23.00, şi a recunoscut că a ucis-o pe Arisa Yamada, în vârstă de 22 de ani. „Am înjunghiat-o. Voiam bani”, le-a spus tânărul anchetatorilor.

Tânărul le-a povestit anchetatorilor că a aruncat cele două cuţite de bucătărie cu care  a omorât-o pe femeie, în timp ce fugea de poliţie. Poliţiştii niponi au confiscat poşeta victimei şi o agendă de-a acesteia, găsite în casa unui prieten la care stătea criminalul.

Suspectul le-a spus poliţiştilor că a fugit spre o gară din apropiere după ce a înjunghiat-o pe Yamada şi a luat un tren către gara Hino, joi dimineaţa. El s-a ascuns la locuinţa prietenului său.

Celălalt suspect, un român în vârstă de 17 ani, a fost arestat în ziua incidentului şi a recunoscut, de asemenea, că a înjunghiat-o pe Yamada, scrie presa niponă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite