UPDATE Lista drumurilor unde sunt blocaje în trafic. Coloane de maşini de 3 kilometri pe Valea Prahovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul este aglomerat pe Valea Prahovei, pe DN1 Ploieşti – Braşov, pe sensul către munte, unde s-au format coloane de maşini şi se circulă cu 17 kilometri pe oră, informează Poliţia Română. Se circulă în condiţii dificile din cauza numărului de maşini şi pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe sensul de mers către Piteşti. Infotrafic a prezentat o listă a drumurilor unde sunt blocaje în trafic.

UPDATE ORA 13.45 În urma monitorizării traficului rutier pe principalele drumuri naţionale şi autostrăzi, pe baza datelor furnizate de dispeceratele inspectoratelor de poliţie judeţene şi de ofiţerul Direcţiei Rutiere aflat în elicopterul care survolează aceste artere, situaţia se prezintă astfel:

- pe DN1 Ploieşti – Braşov, pe sensul de urcare către munte, în zona Comarnic s-a format o coloană de autovehicule de aproximativ 3 km, care se deplasează cu o viteză de 15-17 km/h, iar în Buşteni între kilometrii 127 şi 130, coloana de vehicule se deplasează cu viteza de 20 km/h. 

- Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti - trafic intens pe sensul către Piteşti, în special la ieşirea de pe autostradă, precum şi pe celălalt sens, la intrarea în Bucureşti, unde s-au format coloane în deplasare cu viteză foarte redusă.

- în judeţul Argeş, pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, pe raza localităţii Bascov, se circulă în coloană pe o distanţă de aproximativ 3 km, cu viteză mică, precum şi pe DN65B, de la ieşirea de pe Autostrada A1 - Piteşti spre intrarea pe E574 către Slatina şi Craiova.

- DN7 Valea Oltului - valorile de trafic în creştere, însă nu se circulă în coloană.

„Recomandăm conducătorilor auto să respecte regulile de circulaţie, precum şi indicaţiile poliţiştilor rutieri care acţionează pentru siguranţa şi fluenţa traficului rutier”, transmit autorităţile. 

UPDATE Potrivit Centrului Infotrafic al IGPR, traficul a început să se aglomereze pe DN1 Ploieşti – Braşov, pe sensul de urcare către munte, în zonele Comarnic (km 102-107) şi Buşteni (km 128-130), unde s-au format coloane maşini şi se circulă cu o viteză de 20 km/h.

Se circulă în condiţii grele din cauza numărului de maşini şi pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe sensul de mers către Piteşti. Pe ambele rute se circulă în condiţiile unui carosabil umed, fiind semnalată ploaie uşoară.

Traficul este supravegheat inclusiv aerian.

Poliţiştii recomandă şoferilor să fie atenţi în trafic, să semnalizeze când schimbă direcţia de mers, să nu facă depăşiri şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite