Codrin Ştefănescu: „Nu sunt probleme după operaţia lui Iliescu. A răcit în weekend”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevarul
FOTO Adevarul

Secretarul General al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, marţi, că intervenţia medicală asupra fostului preşedinte Ion Iliescu a decurs bine şi „nu sunt probleme" iar fostul şef al statului ar fi răcit „undeva în weekend".

„Am aflat de la medici, azi de dimineaţă, că totul a decurs bine şi nu sunt probleme. De fapt, se anticipa, pentru că la C.C. Iliescu sunt nişte specialişti foarte buni în astfel de intervenţii chirurgicale. Aşteptăm un răspuns mai detaliat în jur de ora 14.00-14.30 şi sperăm să şi vorbim la telefon cu preşedintele Iliescu în această după-amiază. Nu am vorbit aseară. Nu am putut să dau de dânsul. Când am aflat, era deja în drum, în Salvare, dinspre Elias spre C. C. Iliescu, împreună cu soţia şi aghiotantul. Era ca de obicei, nu avea nimic special”, a afirmat Codrin Ştefănescu la Parlament.

Totodată, el a spus că Liviu Dragnea discută des cu Ion Iliescu şi primeşte sfaturi din partea acestuia.

"Noi vorbim destul de des. O dată pe săptămână. Îl sun, vorbesc şi cu doamna Nina Iliescu. Şi eu, şi Liviu Dragnea sunăm destul de des. Chiar primim sfaturi şi de foarte multe ori este un foarte atent analist şi urmăreşte toate posturile de televiziune. Este, aşa, prins în jocul acesta politic şi de foarte multe ori ne-a dat şi sugestii foarte bune. Ultima oară când am vorbit nu avea această problemă. Se pare că a răcit undeva în weekend", a afirmat Codrin Ştefănescu.

Ion Iliescu a fost operat de medicii de la Institutul C.C. Iliescu, diagnosticul său fiind pericardită lichidiană - tamponadă cardiacă. Conform unui comunicat al spitalului, rezultatul intervenţiei a fost unul foarte bun, Ion Iliescu fiind "stabil şi în afara unui pericol imediat".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite