Coaliţia pentru Familie: Votul Senatului pune capăt unei îndelungi aşteptări a societăţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Coaliţiei pentru Familie şi-au arătat satisfacţia faţă de votarea de către Senat a iniţiativei cetăţeneşti de revizuire a Constituţiei, potrivit căreia familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie.

"Votul de ieri, 11 septembrie 2018, din Senatul României, pune capăt unei îndelungi aşteptări din societatea românească. Mulţumim tuturor senatorilor care au votat pentru ca poporul român să-şi poată exprima opinia, să-şi poată exercita suveranitatea prin referendum. Am ajuns, astfel, în faţa ultimei etape a lungului nostru drum pentru apărarea minţilor şi sufletelor copiilor noştri de intruziunea minciunii şi falsului unei ideologii radicale care vrea să-i înveţe că naturalul şi firescul sunt doar expresia unei aşa-zise prejudecăţi, şi nu fundamentul vieţii noastre ca fiinţe umane libere şi demne, capabile de frumuseţe şi dragoste, de demnitate şi moralitate”, se arată într-un comunicat de presă transmis miercuri de Coaliţia pentru Familie şi citat de Mediafax.

Coaliţia pentru Familie susţine că va continua să se implice până la Referendum.

"Referendumul care se va organiza este şansa noastră istorică, acum, la o sută de ani de la Marea Unire, să ne reunim într-o imensă afirmare a libertăţii, demnităţii şi suveranităţii noastre ca popor, în concertul popoarelor europene. Referendumul nu este al niciunui partid, al niciunui lider politic, este al tuturor acelora care vor veni la vot pentru apărarea copiilor lor, pentru ca viaţa lor să fie scutită de minciuna ideologică a revoluţiei sexuale, de minciuna acelora care vor să ne reeduce pe toţi, părinţi şi copii. Trebuie acum ca noi să înţelegem cât de multă nevoie este de votul nostru, de prezenţa noastră, cât de multă nevoie au copiii şi nepoţii noştri de protecţia noastră şi de mobilizarea noastră pentru a le apăra drepturile şi viitorul", se mai arată în comunicat.

Sursa citată mai precizează că pentru a atinge obiectivele Coaliţiei pentru Familie este necesar ca cel puţin 6.000.000 de oameni să meargă să voteze.

"Definirea căsătoriei ca uniunea dintre un bărbat şi o femeie în Constituţia României va face ca lumea noastră, societatea noastră, viaţa noastră să poată prezerva adevărul civilizaţiei noastre creştine. (...) Pentru a reuşi în încercarea noastră trebuie să fim cel puţin 6 000 000 de cetăţeni la vot”, se mai arată în sursa citată.

Senatul a adoptat, marţi, în calitate de for decizional, iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei potrivit căreia familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie, nu pe cea consimţită între soţi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite