Clip viral pe internet: cum au ripostat nişte sibieni pentru a nu le fi ridicată maşina parcată ilegal într-o staţiune din Bulgaria VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Numeroase comentarii jignitoare fac referire la etnia protagoniştilor.  Foto: Captura video
Numeroase comentarii jignitoare fac referire la etnia protagoniştilor.  Foto: Captura video

Un clip video realizat în Bulgaria, în care apare o maşină cu numere de înmatriculare din judeţul Sibiu, parcată neregulamentar într-o staţiunea Sunny Beach, a devenit viral pe reţele de socializare şi a stârnit reacţiile internauţillor. În clip se poate observa cum o femeie îmbrăcată în costum de baie s-a urcat pe maşină pentru a opri ridiarea ei de autorităţi.

Imaginile postate pe pagina de Facebook Забелязано в Слънчев бряг - „Văzut în Sunny Beach”, a atras mai multe reacţii ale internauţilor bulgari.

Imaginile s-au viralizat pe diferite reţele sociale din Bulgaria, reacţiile persoanelor fiind destul de acide la adresa celor din clip, potrivit TurnulSfatului.ro.

”Oare aşa fac şi la ei acasă?”, scrie un internaut, care spune că totul s-a întâmplat în zona Sunny Beach. 

”Acolo fac şi mai rău”.îi răspunde o altă persoană. 

Numeroase comentarii jignitoare fac referire la etnia protagoniştilor. 

”Fac circ în loc să plătească 5-10 leva pentru a parca în zona albastră. E greu să te plimbi puţin până găseşti un loc de parcare, consumi combustibilul”, scrie un internaut,

”Nu respectă legea şi tot ei ajung să urle precum copiii”, afirmă un alt internaut.

„Există reguli şi legi şi trebuie respectate”, spune o altă persoană.

„Doar când vezi SB devine clar”, mai scrie un internaut.

„Ne cerem scuze pentru acest tip de oameni, nu ne reprezintă. Suntem „mai întunecaţi” şi conducem BMW cu volanul pe partea dreaptă”, intervine un internaut român.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite