Clinica Sanador, suspectată că ar fi decontat tratamente medicale fictive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clinica Sanador e în centrul unui scandal FOTO Adevărul
Clinica Sanador e în centrul unui scandal FOTO Adevărul

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti şi ofiţeri din cadrul IGPR - Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează, joi, şase percheziţii domiciliare în Bucureşti, la sediul social şi punctele de lucru ale clinicii private Sanador într-un dosar de evaziune fiscală, potrivit Agerpres.

Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în perioada august-decembrie 2013, în contabilitatea firmei medicale au fost înregistrate achiziţii de servicii în valoare de 3.075.604 lei de la o societate comercială, despre care sunt indicii că are comportament de tip fantomă, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat la suma 1.172.650 lei, reprezentând impozit pe profit şi impozit pe dividende.

Reprezentanţii clinicii au precizat că vor coopera cu autorităţiile pentru soluţionarea dosarului, precizând că au pus deja la dispoziţie toate datele solicitate.

„Sanador a dat curs solicitărilor primite azi, 28.01.2016, din partea autorităţilor, cu privire la investigaţiile desfăşurate în punctele de lucru Sanador. Am pus la dispoziţia autorităţilor toate datele solicitate şi vom coopera cu acestea în vederea soluţionării dosarului. Regretăm imaginile şi comentariile transmise de diferite publicaţii media, care nu au corespuns realităţii. Fiind o anchetă în desfăşurare, vom putea reveni cu mai multe informaţii la momentul soluţionării acesteia. Activitatea clinicilor şi a spitalului Sanador se desfăşoară în condiţii normale”, se arată într-un comunicat al Sanador.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite