Claudiu Manda rămâne fără permis. Instanţa i-a respins contestaţia după ce a fost prins conducând cu 125km/h în localitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Judecătoria Bolintin Vale a respins luni contestaţia europarlamentarului Claudiu Manda, rămas fără permis de conducere după ce a fost prins conducând cu 125km/h în localitate. Decizia instanţei nu este definitivă.

Instanţa a respins contestaţia lui Manda, după ce a rămas fără permis de conducere

Europarlamentarul Claudiu Manda, preşedintele PSD Dolj, a pierdut procesul prin care contesta sancţiunea aplicată de poliţiştii din Giurgiu pentru depăşirea vitezei legale.

Judecătoria Bolintin Vale i-a respins contestaţia, pe care a considerat-o ca „neîntemeiată”.

„Respinge plângerea contravenţională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în 30 de zile de la comunicare”, este soluţia Judecătoriei Bolintin Vale.

În aprilie, poliţiştii i-au suspendat permisul lui Claudiu Manda pentru o perioadă de 90 de zile şi amendat cu 1305 lei, după ce parlamentarul a fost prins cu 125km/h în localitate, pe raza oraşului Mihăileşti din judeţul Giurgiu.

 „La ora 16.00 aveam şedinţă la Senat. La 15.40, la Mihăileşti. Aveam şedinţă şi la ora 16.00 trebuia să ajung. Am plecat în timp util numai că s-a mai întârziat pe drum. Era un drum cu două benzi pe sens la intrarea în localitate. E adevărat ce s-a întâmplat. Mă grăbeam să ajung la Parlament”, declara atunci Cladiu Manda.

Soţia lui Manda, Olguţa Vasilescu, spunea tot atunci că i se pare jenant pentru Poliţia Română să dea pe surse informaţia că i-a fost suspendat permisul de conducere lui Claudiu Manda, pentru că a condus cu viteză. Ea preciza că era şi ea în maşină şi au plecat mai târziu din Craiova. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite