Clanurile mafiote mută în Piaţa Constituţiei poliţiştii, jandarmii şi mascaţii din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piaţa Constituţiei va fi supravegheată de echipe mixte constituite din poliţişti, mascaţi şi jandarmi. Este anunţul făcut de oficialii Poliţiei Capitalei ca urmare a răfuielii de luni dimineaţa dintre cele două clanuri de mafioţi, conflict în urma căruia un om a muri şi un altul a fost grav rănit.

„Cu privire la suplimentarea dispozitivului de ordine publică în zona Piaţa Constituţiei, facem precizarea că acest perimetrul va fi supravegheat de echipe mixte constituite din poliţişti de siguranţă publică şi jandarmi, de poliţişti rutieri şi poliţişti din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, in intervale orare bine stabilite, in funcţie de situaţia operativă concretă”, anunţă Poliţia Capitalei.

De altfel, în noaptea de 30 septembrie-1 octombrie, în zona Piaţa Constituţiei, „în urma unei activităţi de ordine publică, au fost legitimate 261 de persoane şi au fost controlate 148 de autovehicule”, mai precizează sursa citată.

Ancheta în cazul răfuielii de luni dimineaţa din Piaţa Constituţiei continuă. Poliţiştii au audiat şi marţi mai mulţi participanţi şi martori la scandalul soldat cu un mort şi un rănit. Potrivit experţilor în ordine publică, răfuiala dintre cele două grupări este cel puţin atipică, fiind pentru prima oară când membrii unor clanuri rivale aleg să-şi regleze conturile în centrul oraşului. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite