Cîţu: Am aprobat măsurile de relaxare de la 1 august. Relaxare este un cuvânt puternic astăzi pentru că nu se relaxează foarte mult aceste măsuri - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Citu  FOTO

Premierul Florin Cîţu anunţă, miercuri, adoptarea noilor măsuri aplicabile de la 1 august. „Relaxare este un cuvânt puternic astăzi pentru că nu se relaxează foarte mult aceste măsuri”, a transmis premierul la finalul şedinţei de Guvern.

„Am aprobat măsurile de relaxare de la 1 august. Relaxare este un cuvânt puternic astăzi pentru că nu se relaxează foarte mult aceste măsuri, multe dintre ele sunt menţinute”, a transmis, miercuri, premierul Florin Cîţu.

”Aş menţiona activităţile cultural-artistice şi de divertisment în spaţii deschise, cu participarea a cel mult 75.000 de persoane, în localităţile cu incindenţă mai mică sau egală cu 2 la mie, este foarte important, iar o condiţie importantă este că participanţii treue să fie vaccinaţi, trecuţi prin boală sau testaţi”,  agăugat premierul.

Acesta s-a referit şi la condiţiile de participare la competiţii sportive  -  permise cu spectatori până la 75% din capacitatea spaţiului – cu asigurarea unei distanţe de 1 metru, dacă incidenţa este mai mică de 2 la mie.

De asemenea, premierul a precizat că în localuri ot ntra doar persoane vacinate, programul de funcţonare rămânând până la ora 2.00.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite