UPDATE Circulaţie îngreunată pe mai multe drumuri naţionale. Traficul de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, a fost deviat pe DN1A

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, a fost deviată, luni, la prânz, pe DN 1A Săcele – Cheia – Ploieşti, din cauza aglomeraţiei, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române. Totodată, traficul este intens şi pe DN6 (E70) Alexandria – Bucureşti, pe sensul către Capitală, iar pe A3 plouă torenţial.

UPDATE Circulaţia pe sensul către Buzău al DN 2 se desfăşoară îngreunat, în coloană, luni după-amiază, între localităţile Slobozia Bradului, din judeţul Vrancea, şi Râmnicu Sărat, din judeţul Buzău. La sfârşitul lunii februarie, în centrul municipiului Râmnicu Sărat o bucată de asfalt s-a surpat pe DN 2, formându-se un crater în care au fost descoperite pivniţe din secolul al XVIII-lea.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că din cauza numărului mare de autoturisme, dar şi al unei surpări care s-a produs în centrul municipiului Râmnicu Sărat la sfârşitul lunii februarie, circulaţia rutieră pe sensul către Buzău al DN2 (E85) Focşani-Buzău se desfăşoară îngreunat, în coloană, între localităţile Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, şi Râmnicu Sărat, judeţul Buzău.

În prezent, traficul rutier se desfăşoară astfel: pe sensul de mers Focşani - Buzău, autovehiculele sunt deviate pe străzile Dorobanţi şi Digului, iar dinspre Buzău către Focşani, autovehiculele circulă pe DN2, pe benzile aferente sensului de mers Focşani - Buzău, respectiv sensul opus.

UPDATE în judeţul Teleorman, din cauza lucrărilor care se execută pe DN6 (E70) la podul de peste răul Vedea, la intrarea în municipiul Alexandria dinspre Bucureşti, circulaţia se desfăşoară alternativ, semaforizat. În această perioadĂ, când traficul rutier este intens, este de aşteptat cA în zona respectivă să se formeze coloane de autovehicule. Pentru fluidizarea circulaţiei, pot fi folosite următoarele rute ocolitoare:
       - pentru zona Zimnicea: DJ506 Vităneşti – Beiu, DN51 Smardioasa – Zimnicea;
       - pentru zona Turnu Măgurele: VO6F (spre Roşiorii de Vede) – DN6 Buzescu – Nanov – DN52 – Turnu Măgurele.

UPDATE Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, circulaţia vehiculelor, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, se restricţionează luni pe autostrada A2 Bucureşti - Murfatlar în cazul celor cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3.5 tone, iar pe DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea - Veştem şi pe DN39 Agigea - Mangalia, în cazul celor cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7.5 tone.

Din cauza vântului puternic, porturile maritime Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea şi Midia au fost închise în această dimineaţă (primele două, începând cu ora 7.45, iar cel de-al doilea la ora 08.30).

UPDATE 18.00: Din cauza numărului mare de autoturisme, însă mai ales din pricina unei surpări care s-a produs în centrul municipiului Râmnicu Sărat la sfârşitul lunii februarie, circulaţia rutieră pe sensul către Buzău al DN2 (E85) Focşani – Buzău se desfăşoară îngreunat, în coloană, între localităţile Slobozia Bradului (jud. Vrancea) şi Râmnicu Sărat (jud. Buzău), informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Amintim că traficul rutier se desfăşoară, deocamdată, astfel:

          -pe sensul de mers Focşani - Buzău, autovehiculele sunt deviate pe străzile Dorobanţi şi Digului;

          -dinspre Buzău către Focşani, autovehiculele circulă pe DN2, pe benzile aferente sensului de mers Focşani - Buzău (pe sensul opus).

UPDATE13.50: Trafic îngreunat pe A3, din cauza ploii torenţiale

Traficul pe autostrada A3 Bucureşti -Ploieşti se desfăşoară îngreunat, din cauza ploii torenţiale, motiv pentru care Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române sfătuieşte conducătorii să adapteze viteza la condiţiile meteo. 

UPDATE 13.30: Traficul este intens şi DN6 (E70) Alexandria – Bucureşti, pe sensul către Capitală.

În judeţul Teleorman, din cauza lucrărilor care se execută pe DN6(E70) la podul de peste râul Vedea, la intrarea în municipiul Alexandria dinspre Bucureşti, circulaţia se desfăşoară alternativ, semaforizat, arată Centrul Infotrafic. Totodată, Centrul recomandă pentru evitarea formării coloanelor de autovehicule şi fluidizarea  circulaţiei, pot fi folosite următoarele rute ocolitoare:

       - pentru zona Zimnicea: DJ506 Vităneşti – Beiu, DN51 Smârdioasa – Zimnicea;

       - pentru zona Turnu Măgurele: VO6F (spre Roşiorii de Vede) – DN6 Buzescu – Nanov – DN52 – Turnu Măgurele.

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, în conformitate cu prevederile H.G. nr. 1777/2004, cu modificările şi completările ulterioare, circulaţia vehiculelor, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, se restricţionează astăzi, 17 aprilie 2017, în intervalul orar 6:00-22:00, pe autostrada A2 Bucureşti - Murfatlar în cazul celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, iar pe DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea - Veştem şi pe DN39 Agigea - Mangalia, în cazul celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Traficul la 12.30- Circulaie deviată de pe DN1 pe DN1A

Sutele de turişti care au petrecut Paştele în staţiunile montane şi acum se întorc acasă se confruntă cu un trafic îngreunat pe drumul naţional DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei. Pentru a fluidiza traficul, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat, la 12.30, că a deviat circulaţia pe pe DN 1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

La Braşov şi pe Valea Prahovei ninge de duminică seară, depunându-se un strat subţire de zăpadă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite