Roman Polanski, acuzat de viol înainte de lansarea filmului. Reacţia cineastului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roman Polanski spune că respinge acuzaţia de viol făcută de o actriţă franceză în urmă cu câteva zile şi că ia în calcul acţionarea în judecată a ziarului Le Parisien.

Cineastul Roman Polanski a fost acuzat de viol de o actriţă franceză iar LeParisien a relatrat povetsea pe larg. Polanski respinge acuzaţiile cre i se aduc. 

Valentine Monnier a povestit că Polanski a violat-o în 1975, când se aflau la o cabană de ski în Gstaad (Elveţia, ea având vârsta de 18 ani.

Le Parisien a relatat în povestea lui Valnetine Monnier faptul că că a discutat cu mai multe persoane din anturajul femeii pentru a confirma incidentul.

Îîn Franţa prescripţia răspunderii penale se face după 20 de ani, astfel că pentru Polanski nu există consecinţe.

Săptămâna aceasta va fi lansat în Franţa cel mai nou film al lui Polanski, „J’Accuse”, care a câştigat la  Veneţia Marele premiu al juriului şi a beneficiat de critici favorabile. Lungmetrajul a primit 4 nominalizări la premiile Academiei europene de film, ce vor fi decernate în decembrie. Astfel, Monnier spunecă a fost îndemnată să povestească incidentul cu Polanski chiar înainte de lansarea filmului. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite