Cine este omul de afaceri Mihai Bizu, reţinut pentru că şi-a violat şi a încercat să-şi omoare soţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Bizu este unul dintre cei mai cunoscuţi dezvoltatori imobiliari din Bucureşti şi judeţul Ilfov. Acesta a fost reţinut de către poliţişti, după ce ce a încercat să-şi ucidă soţia, pe care ulterior a violat-o.

Bizu este un nume cunoscut în lumea afacerilor din Capitală. Este directorul general al Apollo Residence, iar până acum  a ridicat zeci de blocuri, în Popeşti Leordeni, aproape de staţia de metrou Dimitrie Leonida, IMGB şi comuna Chiajna.

Apollo Residence este prezentă pe piaţa imobiliară locală de peste 11 ani. Bizu a pus bazele companiei în 2009, în plină criză, alături de un prieten care dispunea de un teren. Astfel, cei doi au ridicat primul imobil. Afacerea s-a dovedit a fi de succes, iar Bizu a ajuns să ridice bloc după bloc.

Proiectul rezidenţial Apollo Residence din Berceni e amplasat pe un teren de 16.000 mp şi are 310 unităţi locative. Apollo era un nume care nu spunea nimic în urmă cu mai mulţi ani pe piaţa imobiliară, dar Bizu a mizat pe preţurile scăzute şi pe apropierea de capătul liniei de metrou Pipera - Berceni, care străbate Capitala de la nord la sud.

Bizu a fost reţinut astăzi de procurori şi poliţişti ai Serviciului Omoruri pentru viol şi tentativă de omor după ce a încercat să-şi ucidă soţia, pe care ulterior a violat-o.

Citeşte şi:

Mogul imobiliar din Bucureşti, reţinut pentru că şi-a violat soţia şi a încercat să o omoare

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite