Cine era tânărul care s-a aruncat în gol, vineri, de la etajul 4 al unui cămin din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: Ziare.com / captură
Imagine: Ziare.com / captură

Tânărul de 23 de ani care s-a sinucis, vineri, aruncându-se în gol de pe acoperişul unei clădiri de patru etaje din Capitală era un fost student în anul I, era un cunoscut consumator de droguri şi se afla în sevraj în timpul negocierilor cu salvatorii.

Starea de sevraj nu l-a împiedicat pe tânăr să blocheze fereastra de acces în momentul în care poliţiştii au încercat să-l salveze. Gestul de aruncare a fost deliberat, fiind excusă ipoteza alunecării, potrivit ObservatorNews.ro.

Tânărul ar fi fost abandonat de părinţi şi a locuit până la 14 ani într-un sat din apropierea Bucureştiului, după care s-a mutat în Bucureşti în zona Floreasca. Apropiaţii susţin că a lucrat ca recepţioner şi a început să consume droguri în primul an de facultate.

Tânărul locuia cu chirie de doi ani în căminul de pe acoperişul căruia s-a aruncat. Antena 3 susţine că acesta era antrenor de fitness şi a renunţat la Academia de Studii Economice în anul I. Încă nu se cunosc detalii referitoare la motivul care l-ar fi împins pe tânăr să se sinucidă.

Un tânăr de 23 de ani, care ameninţa că se aruncă de pe acoperişul unei clădiri cu patru etaje, pe Strada Lăcrămioarei din Bucureşti, a sărit în cele din urmă în gol. Mai multe echipaje de urgenţă au încearcat să îi salveze viaţa, dar fără succes.Tânărul nu a putut fi stabilizat şi a murit.

Tânărul avea probleme sentimentale

Se pare că tânărul ar avea probleme de ordin sentimental, fiind părăsit de iubită. Nu a avut revendicări materiale, mai arată sursa citată. La faţa locului au sosit mai multe echipaje de intervenţie, inclusiv cu o autospecială tip punct de comandă.

Respectiva clădire este un cămin privat, în care locuiesc mai mulţi studenţi. Întreaga zona a fost împânzită de pompieri, poliţişti şi ambulanţieri. Circulaţia în zonă a fost blocată.

Imediat după decesul bărbatului de 23 de ani din Capitală, un reprezentant ISU a făcut declaraţii în faţa căminului în care acesta locuia şi de unde s-a aruncat în gol, după negocieri eşuate.

Cum a decurs operaţiunea eşuată de salvare

„La nivelul ISU-BIF nu există saltea. Persoana şi-a manifestat încă de la început intenţia de a se arunca, era un pericol foarte mare din punct de vedere al gestului”, a declarat pompierul. El a adăugat că şi amplasarea saltelei la faţa locului ar fi fost îngreunată de prezenţa copacilor şi a gardului ce împrejmuieşte blocul.

Cât despre scară, reprezentantul ISU a menţionat că băiatul a devenit agresiv când a văzut desfăşurarea forţelor de ordine. „În momentul în care a venit scara, n-am reuşit să o calăm în primele momente. A repetat că se aruncă, dacă noi încercăm să facem vreo manevră de forţă”.

Conform unor surse, tânărul s-a mişcat de mai multe ori pe acoperiş, încercând să evite contactul cu salvatori,iar la faţa locului s-ar fi aflat şapte negociatori arată libertatea.ro. Cu toate astea, după aproximativ două ore de discuţii, tânărul s-a aruncat în gol. Echipele de interventie au trecut la resuscitarea lui, dar fără succes, din păcate. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite