Cine este cel de-al al şaselea agresor al celor doi jandarmi la mitingul  diasporei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reţinut joi după o serie de audieri care au durat mai multe ore, cel de-al şaselea agresor al jandarmilor la mitingul diaporei se numeşte Claudio Tănase şi de loc este din Roşiorii de Vede. După profilul lui de Facebook pare un bărbat cu un cerc larg de prieteni, care joacă fotbal la nivel de amatori şi pare pasionat de motociclete.

Reamintim că Tănase a fost reţinut după ce procurorii au ajuns la concluzia că, în data de 10 august 2018, el a fost unul dintre agresorii jandarmilor. Concret, El le-ar fi aplicat mai multe lovituri cu piciorul. 

Şi marţi a mai fost arestat un huligan care a participat la agresarea jandarmeriţei în Piaţa Victoriei, la mitingul din 10 august.

„În data de 10 august 2018, inculpatul I.L.G., în timp ce se afla în Piaţa Victoriei din Bucureşti, sector 1, în timpul unui manifestaţii publice, alături de numeroase alte persoane, a agresat un subofiţer de jandarmi aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, aplicându-i o lovitură cu piciorul în regiunea spatelui, după ce în prealabil l-a tras de vesta de serviciu. Totodată, prin acţiunile violente comise asupra persoanei vătămate, inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică, creând un puternic sentiment de teamă numeroaselor persoane prezente la manifestaţia de protest”, spuneau procurorii. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite