Cine este câştigătorul marelui premiu de la Loto 6 din 49. Ce plănuieşte să facă cu banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Petrea a venit marţi la sediul loteriei pentru a-şi încasa premiul    FOTO: Facebook/ Loteria Română
Adrian Petrea a venit marţi la sediul loteriei pentru a-şi încasa premiul    FOTO: Facebook/ Loteria Română

Adrian Petrea, un bărbat în vârstă de 30 de ani din Tecuci, este câştigătorul marelui premiu de la Loto 6 din 49, în valoare de peste 3,37 milioane de lei, a anunţat Loteria Română pe pagina de Facebook.

„Când veţi juca la loto, gândiţi-vă că veţi avea şansa să câştigaţi. Eu vă urez succes tuturor jucătorilor", le-a transmis Petrea tuturor jucătorilor de Loto. Câştigătorul a declarat că îşi va investi o bună parte din bani într-o afacere, dar şi că va continua să joace. 

Petrea s-a prezentat marţi la sediul central al Loteriei Române pentru a încasa premiul de categoria I de la extragerea care a avut loc duminică, 13 septembrie. Premiul este în valoarea de 3.375.310,00 lei. 

Acesta s-a prezentat marţi la sediul central al loteriei pentru a încasa premiul de categoria I la tragerea principală Loto 6/49, 


„Joacă frecvent la Loto 6/49 şi îi place să-şi încerce norocul şi răzuind lozuri. După cum ne-a declarat, numerele care i-au purtat noroc sunt alese la întâmplare, singurul număr cu semnificaţie fiind cel corespunzător zilei sale de nastere, acesta fiind născut în zodia Săgetator. De-a lungul timpului, a mai câştigat doar premii de categoria a III-a la Loto 6/49”, a transmis Loteria Română într-o postare pe pagina de Facebook. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite