Cinci români au murit într-un accident rutier în Franţa: un camion s-a izbit de maşina victimelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nouă autospeciale şi 45 de pompieri au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins maşina românilor FOTO yvelines.pref.gouv.fr
Nouă autospeciale şi 45 de pompieri au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins maşina românilor FOTO yvelines.pref.gouv.fr

Cinci români au murit, sâmbătă, într-un accident rutier produs în apropiere de localitatea Teich, situată la sud-vest de oraşul Bordeaux din Franţa. Maşina în care călătoreau românii a fost lovită de un camion. Deocamdată, doar patru dintre victime au fost identificate.

UPDATE 14.32 Cinci români şi-au pierdut viaţa în urma unui accident rutier produs sâmbătă dimineaţa în Franţa, a confirmat Ministerul Afacerilor Externe, precizând că Ambasada României la Paris este în contact cu Jandarmeria din Bordeaux, care anchetează cauzele incidentului, şi este pregătită să acorde asistenţă şi protecţie consulară în limita competenţelor. 

„În urmă cu puţin timp, Jandarmeria din Bordeaux a confirmat faptul că şi-au pierdut viaţa cinci cetăţeni români. Au fost identificaţi patru dintre ei, iar identitatea celui de-al cincilea nu este încă stabilită cu certitudine”, a precizat MAE. 

UPDATE 12.40 Patru cetăţeni români şi un algerian au murit în accidentul rutier produs sâmbătă dimineaţă în vestul Franţei, anunţă autorităţile franceze, citate de publicaţia „L'Express”. Anterior, surse citate de presa franceză anunţau moartea a cinci cetăţeni români în accident.

***

Cinci persoane de naţionalitate română au murit, sâmbătă, într-un accident rutier produs în jurul orei locale 05.00 (06.00 ora României), în apropiere de localitatea Teich, situată la sud-vest de Bordeaux.

Maşina în care circula românii a fost lovită de un camion, pe autostrada 660. Toţi cei cinci pasageri români au murit, iar şoferul camionului a fost grav rănit, fiind transportat cu un elicopter la Spitalul Pellegrin din Bordeaux.

Potrivit TF1, una dintre anvelopele autovehiculului de mare tonaj a explodat în timpul mersului, şoferul pierzând controlul camionului, care a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de autoturismul celor cinci români. Alte trei maşini au fost avariate, şoferii acestora încercând să evite coliziunea cu camionul şi autoturismul victimelor. Doi pasageri din rândul celor care circulau în cele trei maşini avariate au fost răniţi uşor.

Un incendiu puternic a izbucnit în urma coliziunii. La locul accidentului au fost mobilizate nouă autospeciale şi 45 de pompieri pentru a stinge flăcările.


În care au murit români a avut loc în apropierea localităţii Teich, pe autostrada 660 FOTO Google Maps

accident romani teich FOTO google maps


Zona de sud-vest a Franţei în care a avut loc accidentul soldat cu moartea a cinci români FOTO Google Maps

accident romani teich FOTO google maps
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite