Cinci români, condamnaţi la 10 ani de închisoare pentru viol, în Marea Britanie: şi-au filmat faptele cu telefonul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci muncitori români din Marea Britanie au fost condamnaţi luni la câte zece ani de închisoare cu executare pentru viol. Aceştia au răpit o adolescentă din faţa unui club, au dus-o într-o parcare ferită şi au violat-o pe rând. În plus, au şi filmat tot cu telefonul, iar aceste imagini au constituit probe în dosar, relatează publicaţia britanică Daily Mail.

Cei cinci atacatori - Florin Calin (20 ani), Dorel Diaconu (23 ani), Oprea Dobre (18 ani), Alexandru Dobrin (18 ani) şi Marius Dobrin (24 ani) - au fost condamnaţi la câte 10 ani de închisoare fiecare pentru două fapte de viol – penetrare vaginală şi orală, scrie publicaţia Daily Mail.

Victima a fost răpită din faţa unui club de pe insula Jersey, din Canalul Mânecii, şi dusă într-o parcare ferită. Aici, agresorii au violat-o pe rând şi, mai mult, au filmat faptele lor cu telefonul mobil. Tânăra a povestit că nu a scos niciun cuvânt de teamă să nu fie ucisă. Cei cinci români au recunoscut acuzaţiile. Violul a avut loc în luna decembrie a anului trecut.

Potrivit anchetatorilor, victima fusese abordată în club de Marius Dobrin, care a început să danseze cu ea şi să flirteze. „Nu s-a dezlipit de ea deloc pe tot parcursul serii iar victima părea să fie foarte ametiţă”.

Potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere din zona clubului, agresorul o ajută pe victimă să aprindă o ţigară şi îi pune o haină pe umeri. Ceilalţi patru agresori apar în urma lor, la scurtă distanţă.

De aici, tânăra a fost dusă într-o parcare şi violată. Ulterior, cei cinci români au adus-o pe victimă înapoi în oraş.

Porcurorul a susţinut în faţa instanţei unde a cerut pedepse de 10 ani de închisoare pentru cei cinci români că nu a mai văzut niciun caz atât de grav. „Nu am mai văzut niciun caz care să semene cu acesta. Mai precis, un caz unde o tânără să fie răpită de cinci bărbaţi, dusă într-o locaţie îndepărtată şi apoi violată în timp ce agresorii filmau toată scena”, a spus acesta.

Pe lângă condamnări, cei cinci români vor apărea în registrul agresorilor sexuali pentru o perioadă de 12 ani şi a fost recomandată deportarea lor în România.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite