Cinci jafuri într-o singură zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci spargeri au avut loc ieri în ţară, în mai puţin de 24 de ore. Doi bărbaţi au bătut joi noapte la uşa Primăriei localităţii ieşene Bălţaţi.

Paznicul le-a deschis, dar a fost imobilizat, iar hoţii au spart casa de bani şi au fugit cu aproape 40.000 de lei. Banii reprezentau subvenţiile de căldură pentru locuitorii comunei.

ÎI DOARE ÎN COT DE CRIZĂ:
Topul salariilor barosane ale funcţionarilor din primării care sfidează recesiunea


Două dintre jafuri s-au produs ieri în judeţul Constanţa. În primul caz, două persoane au pătruns într-o benzinărie din Agigea, au ameninţat vânzătorul cu un pistol de jucărie şi au sustras 500 lei. Cea de-a doua spargere a fost dată în Constanţa la o sală de jocuri mecanice.

Un alt jaf a avut apoi loc în centrul Timişoarei. De această dată, hoţii au ales să dea spargerea la o farmacie. Un bărbat cu faţa acoperită le-a atacat pe farmaciste cu un spray paralizant şi a fugit cu toţi banii din încasări, aproximativ 100 de lei, dar şi cu un telefon mobil. Scena a fost suprinsă de camerele de supraveghere din farmacie.

După prânz, o bancă din Arad a căzut pradă hoţilor. Doi tineri cu feţele acoperite au ameninţat-o pe casieră cu un pistol şi au fugit cu o sumă importantă de bani. 

Citiţi şi:

UPDATE: Cei doi hoți înarmați au furat toate încasările de astăzi ale agenției Raiffeisen Bank din Arad

UPDATE / Jafuri armate la o sală de jocuri mecanice şi la o benzinărie Rompetrol

UPDATE Jaful de la Timişoara - "A fost băiat bun hoţul. După cum miroase nu a fost jaf" GALERIE FOTO

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite