Cinci indivizi făceau trafic de cocaină, MDMA, metadonă şi canabis pe filiera Bucureşti-Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
drog

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Bucureşti şi Călăraşi au efectuat, ieri, cinci percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de operaţiuni cu droguri.

Din cercetările anterioare a rezultat că, începând cu luna septembrie 2019, cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 37 de ani, ar fi achiziţionat săptămânal din municipiul Bucureşti droguri de mare risc (cocaină, MDMA, metadonă) şi de risc (canabis), pe care le-ar fi comercializat către consumatori din judeţul Călăraşi.

La percheziţii au fost descoperite şi ridicate 30 de grame de canabis, 14 comprimate de metadonă, 17 doze de cannabis, 50 de pliculeţe cu cocaină, 1 grinder, 1 cântar de precizie, 4 telefoane mobile, 300 de euro şi 1.350 de lei, a trasmis Poliţia Română.

Două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Faţă de o a treia persoană s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Totodată, faţă de doi bărbaţi, s-a dispus arestarea în lipsă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite