Chiţoiu rămâne internat în spital şi a fost mutat la Reanimare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chiţoiu, fotografioat pe picioarele lui după accident
Chiţoiu, fotografioat pe picioarele lui după accident

Fostul ministru Daniel Chiţoiu va rămâne internat în spital, deşi marţi dimineaţă apăruse informaţia că el va fi externat, la şase zile după ce a fost implicat într-un accident soldat cu doi morţi în Argeş, în a doua zi de Crăciun.

UPDATE 11.13 Daniel Chiţoiu nu va mai fi externat astăzi, ci va mai rămâne câteva zile în spital. Recomandarea ca el să mai rămână câteva zile internat a fost luată de medicul care se ocupă de fostul ministru, în urma vizitei de azi dimineaţă. Tot el a decis ca Daniel Chiţoi să fie mutat la Reanimare, potrivit Digi 24. 


Decizia de externare vine după ce procurorii au cerut medicilor de la spitalul Floreasca documente legate de starea de sănătate a lui Daniel Chiţoiu, pentru a-l putea audia. Medicii au trimis deja documente potrivit cărora politicianul are coaste rupte şi fractură de stern, iar marţi dimineaţă au decis să-l externeze. 

Daniel Chiţoiu, fost ministru al Finanţelor şi actual secretar general al ALDE, a fost internat pentru câteva coaste rupte. Imediat după accident, Chiţoiu a fost fotografiat în timp ce mergea în spatele unui agent de poliţie care a intervenit la locul accidentului, pentru ca după câteva ore să fie dus cu targa la Spitalul din Piteşti, de unde a fost transferat apoi la Spitalul Floreasca din Capitală.

Preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, a afirmat că accidentul de pe DN 7, din judeţul Argeş, în care fostul ministru Daniel Chiţoiu a fost rănit, a fost provocat chiar de el. ”Nu se ştie din ce motiv a părăsit maşina ministrului banda pe care circula, sunt mai multe ipoteze”, a precizat Surugiu.

Ipoteza pe care merg anchetatorii este că Daniel Chiţoiu ar fi vorbit la telefon în timp ce era la volan şi, într-un moment de neatenţie, ar fi intrat pe contrasens, provocând accidentul mortal.

Daniel Chiţoiu ar urma să dea, după 1 ianuarie 2020,  declaraţii anchetatorilor, pentru ca aceştia să stabilească exact circumstanţele producerii accidentului în urma căruia două persoane au murit.

Reamintim că accidentul s-a produs joi, 26 decembrie, în jurul orei 12.00, pe DN7, în comuna Cotmeana, satul Zamfireşti, judeţul Argeş, pe drumul care leagă Vâlcea de Piteşti. 

Maşina condusă de fostul ministru al Finanţelor Publice Daniel Chiţoiu, un Audi, s-a lovit pe contrasens de o Dacia Logan condusă de un şofer în vârstă de 82 de ani. 

Şoferul de 82 de ani a decedat în urma accidentului, iar soţia sa în vârstă de 73 de ani, aflată pe scaunul din dreapta, a fost grav rănită şi a decedat ulterior.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite