Chestorul de Poliţie Marius Voicu, vizat de controlul în cazul poliţistului pedofil, revine la comanda Poliţiei Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chestorul Marius Voicu
Chestorul Marius Voicu

Fostul adjunct al şefului IGPR, chestorul de Poliţie Marius Voicu, aflat în grupul de 18 poliţişti vizaţi de Corpul de Control al MAI în legătură cu modul de acţiune în cazul poliţistului Eugen Stan, acuzat de agresiuni sexuale, a fost numit director general al Poliţiei Capitalei.

Ministerul Afacerilor Interne a precizat că decizia survine ca urmare a încetării împuternicirii lui chestorului ca adjunct al şefului IGPR, adăugând că această funcţie, inferioară celei deţinute, este ocupată prin concurs.

„Împuternicirea domnului chestor de poliţie Marius Voicu în funcţia de adjunct al Inspectorului General al Poliţiei Române a încetat. Acesta a fost trecut pe o funcţie inferioară, cea pe care a ocupat-o prin concurs înainte de împuternicirea în cadrul I.G.P.R., respectiv Director General al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucuresti“, a transmis Ministerul Afacerilor Interne.

Marius Voicu se numără printre cei 18 poliţişti vizaţi de ancheta demarată de Ministerul Afacerilor Interne în februarie, referitor la maniera în care s-a acţionat în cazul poliţistului Eugen Stan, acuzat de mai multe agresiuni sexuale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite