Cheloo, sub control judiciar într-un dosar de trafic de droguri. Ce au găsit anchetatorii la locuinţa rapperului

Cheloo, sub control judiciar într-un dosar de trafic de droguri. Ce au găsit anchetatorii la locuinţa rapperului

Cheloo este cercetat sub control judiciar FOTO Mediafax

Aproape 6 grame de canabis au găsit anchetatorii la locuinţa din Braza a lui Cătălin Ştefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo. Rapperul a fost plasat sub control judiciar, în timp ce opt persoane au fost arestate preventiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit anchetatorilor, cele 5,95 de grame de canabis găsite la locuinţa lui Cheloo erau depuse în mai multe recipiente. 

Concret, 2,75 grame canabis au fost găsite într-o pungă de plastic care era într-o cutie metalică pe care era scria „Tivoli”. De asemenea, anchetatorii au mai găsit şi un grinder din lemn cu inscripţia „Amsterdam”, ce prezenta urme de canabis.
 
1,57 grame canabis au fost găsite într-un recipient din plastic pe care scria „Optisana Calcium + Vitamin D3”. Totodată, într-un recipient din plastic, inscripţionat „Walmark Zinc formula forte”, au fost găsite 0,81 grame canabis.
 
În urma percheziţiilor, procurorii au găsit şi un plic din hârtie, cu inscripţia olografă „Pentru domnul Cheloo”, care conţinea 0,31 grame canabis.
 
Jumătate de gram de canabis a fost găsit într-un plic din hârtie.
 
De asemenea, procurorii au mai găsit la locuinţa lui Cheloo mai multe obiecte care prezentau urme de „materie vegetală”. Este vorba despre o tabacheră, o pipă metalică, un grinder, dar şi două pungi din plastic „cu inscripţia „Bali Shag”, care conţin materie vegetală de culoare brun-închisă”.

Cheloo, cercetat sub control judiciar
 
Cătălin Ştefan Ion a fost plasat sub control judiciar, alături de alte cinci persoane, aceştia fiind suspectaţi într-un dosar de trafic de droguri. De altfel, opt suspecţi au fost arestaţi preventiv de Tribunalul Prahova, însă decizia poate fi contestată la Curtea de Apel Ploieşti.
 
Zece percheziţii au avut loc, miercuri, în Bucureşti şi în judeţele Ialomiţa şi Prahiva, inclusiv la locuinţa lui Cheloo din Breaza, într-un dosar privind infracţiuni de trafic de droguri, mai exact canabis.
 
În jurul orei 12.45, Cheloo a fost dus audieri, fiind suspectat şi de consum de stupefiante, după ce la casa acestuia din Breaza au fost găsite câteva grame de canabis. Întrebat de jurnalişti dacă are ceva să îşi reproşeze, acesta a spus: „Multe!”. De asemenea, întrebat cum se simte, Cheloo a răspuns: „Ca un lup între oi".
 
Surse judiciare au declarat că rapperul i-ar fi dat gratuit canabis, în câteva rânduri, unui investigator sub acoperire şi unui colaborator al procurorilor DIICOT, arată news.ro. De altfel, sursele citate au mai precizat că respectivele probe au fost analizate în laborator şi a rezultat că este vorba despre substanţă vegetală cu conţinut de tetrahidrocanabinol, respectiv canabis. 
    
Printre persoane care au fost audiat miercuri de procurori se numără şi foarte mulţi minori care au fost duşi de către jandarmi la sediul DIICOT Ploieşti. Surse judiciare au declarat că aceştia ar fi consumatori. Pe parcursul audierilor, părinţi şi rude ale unora dintre tinerii ridicaţi de către anchetatori s-au prezentat la sediul DIICOT.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările