Cetăţean străin tâlhărit de 5.000 de lei de un fals poliţist

Cetăţean străin tâlhărit de 5.000 de lei de un fals poliţist

FOTO: Arhivă

Un tânăr a fost reţinut de poliţiştii din Capitală după ce ar fi tâlhărit un cetăţean străin, pe care l-a urmărit după ce a scos bani de la un bancomat, iar apoi l-a abordat sub pretextul că este poliţist şi face verificări. Ulterior, hoţul l-a agresat pe cetăţeanul străin şi i-a furat aproximativ 5.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Din verificările a reieşit că tânărul a observat victima în momentul în care aceasta a scos o sumă de bani de la un bancomat, ulterior ar fi urmărit-o până în incinta unui centru comercial din sectorul 4, după care ar fi abordat-o, sub pretextul că este poliţist şi doreşte să facă o verificare a paşaportului persoanei vătămate, ar fi agresat-o fizic şi i-ar fi sustras suma de aproximativ 5.000 de lei”, spun anchetatorii.

Astfel, marţi dimineaţă a fost pus în executare un mandat de percheziţie la adresa de domiciliu a bănuitului, acesta fiind prins şi dus la sediul subunităţii pentru audieri.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: