CEC Bank trebuie să-i plătească lui Dragnea junior 25.000 de euro. Decizia nu este definitivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Bucureşti a obligat miercuri CEC Bank să-i plătească lui Valentin Ştefan Dragnea 25.000 de euro în lei, din cei 100.000 de euro ceruţi de fiul lui Dragnea ca despăgubiri morale pentru că Rise Project i-a publicat extrasele de cont de la bancă fără acordul său.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea Supremă, scrie Radio Europa Liberă.

În plus, banca mai trebuie să-i plătească lui Dragnea junior şi 7.000 de lei cheltuieli de judecată.

CEC Bank a fost acuzată de fiul fostului preşedinte al PSD, aflat în acest moment în închisoare, că a emis două extrase ale contului său pe care le-a furnizat unor terţe persoane pentru a fi făcute publice.

De altfel, instanţa de fond, Tribunalul Bucureşti, i-a dat dreptate lui Valentin Dragnea, respingând, însă, plata daunelor morale.

În 2018, Rise Project a publicat articolul ”Dragnea, cu banii în retragere”, care descria modul în care mai multe proprietăţi ale Tel Drum au ajuns la societatea controlată de fiul lui Dragnea, într-un moment în care Liviu Dragnea, preşedinte al PSD, avea control absolut asupra instituţiilor statului.

Or, demonstraţia transferului de dividende nu a putut fi făcută decât cu publicarea extrasului de cont bancar al fiului lui Dragnea.

Documentul fusese emis pe 15 decembrie 2017 de o sucursală a CEC Bank din Corabia. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite