Ceasul misterios al ginerelui preşedintelui Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mâinile împreunate ale proaspeţilor căsătoriţi Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu au scos de sub mâneca mirelui un ceas care pare a fi de aur FOTO Liviu Iolu
Mâinile împreunate ale proaspeţilor căsătoriţi Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu au scos de sub mâneca mirelui un ceas care pare a fi de aur FOTO Liviu Iolu

În momentul în care Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu s-au luat de mână în Biserica Sfântul Spiridon din Capitală, de sub mâneca mirelui a ”răsărit” un ceas care pare a fi de aur.

Bogdan Ionescu (32 de ani), de acum ginerele preşedintelui ales al României, şi-a etalat fără intenţie un ceas aurit care pare a fi foarte valoros. În momentul în care mirele a luat-o de mână pe Elena Băsescu, în interiorul Bisericii Sfântul Spiridon cel Nou, de sub manşeta cămăşii s-a ivit un ceas metalic, auriu. 

În declaraţia de avere completată de Bogdan Ionescu, datată aprilie 2010, pe când activa ca şi asistent consilier în Ministerul Economiei, la rubrica ”bunuri sub formă de metale preţioase” actualul ginere al preşedintelui a scris că deţine bijuterii/ceasuri în valoare de 40.000 de Euro. Aceasta este de altfel şi ultima declaraţie de avere completată de Bogdan Ionescu.

Pasiunea pentru ceasuri a soţului mezinei preşedintelui s-a concretizat şi printr-un cadou pe care i l-a oferit chiar Elenei Băsescu, tot sub forma unui ceas, în anul 2011, pe care europarlamentarul român l-a trecut în declaraţia de avere. Potrivit acestei declaraţii ceasul primit de la Bogdan Ionescu este un Hublot Big Bang Gold Ceramic cu aur de 18 carate şi piele de crocodil care a costat 12.000 de euro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite