Ce tarife ar fi practicat fetele din dosarul „Proxenetism cu vedete“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au audiat mai multe starlete TV în dosarul prostituţiei de lux FOTO Adevărul
Poliţiştii au audiat mai multe starlete TV în dosarul prostituţiei de lux FOTO Adevărul

Ancheta derulată în dosarul de proxenetism care a zdruncinat showbiz-ul autohton scoate la iveală detalii picante. Tinerele implicate ar fi avut numai clienţi unul şi unul. Printre aceştia, milionarul Ioan Neculaie, interceptat de procurori când se plângea de una dintre „fetiţe“.

Cercetările în dosarul de prostituţie în care apar numele mai multor asistente TV sunt în plină desfăşurare. Pentru a proba faptele, procurorii au cerut date inclusiv de la ANAF şi de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti. Alte informaţii au fost culese chiar de pe Facebook.
Săptămâna trecută, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti au audiat zeci de tinere suspecte că fac parte din reţeaua de prostituţie.

În final, anchetatorii şi-au îndreptat atenţia asupra a opt dintre ele, care sunt urmărite penal. Astfel, sunt cercetate pentru proxenetism Lavinia-Mariana Despina,  Mirela-Alexandra Dumitru, Georgiana-Daniela Constantin,  Diana Gureşoaie, Diana-Manuela Nicoraş, Ramona Popescu, Emilia Simona Necula şi Nicoleta-Livia Ciocoiu.

Vedete TV audiate, dar în calitate de martori, au fost Daniela Crudu - asistenta lui Dan Capatos, Mădălina Pamfile - fosta iubită a lui Radu Mazăre şi asistentă a lui Capatos, Simona Traşcă, Denisa Biţă - fotomodel, Rellys Tonu - vedetă Playboy şi Raluca Podea - fostă asistentă la OTV.
Deşi, iniţial, Diana Gureşoaie, Lavinia Despina şi Ramona Popescu au fost reţinute 24 de ore, magistraţii au considerat vineri că acestea pot fi cercetate sub control judiciar.

Dusă la audieri cu duba poliţiei

Citată, joi, la Secţia 19 Poliţie pentru a fi audiată, Daniela Crudu, fosta iubită a fotbalistului Mihai Costea, a uitat să vină în faţa anchetatorilor. Aşa că poliţiştii au săltat-o cu duba de acasă. Ea i-a lăsat fără replică pe oamenii legii, invitându-i să se joace cu căţeii până se aranjează. 

“Am primit citaţia, dar am uitat de ea. Dormeam şi m-am trezit cu poliţia la uşa. I-am invitat în casă, le-am zis să se joace cu căţeii până când mă spăl şi eu pe dinţi şi mă pregătesc şi merg cu ei. Tata nu era acasă, era la o petrecere. Eram şi eu, şi sora mea acasă. Am intrat printre primele fete şi am fost întrebată dacă ştiu anumite fete şi le-am spus că le cunosc”, a povestit asistenta lui Dan Capatos într-o emisiune la Antena 1.

“Mercurialul” starurilor TV

Procurorii spun că, la petreceri, fetele erau invitate de diverşi bărbaţi dispuşi să plătească şi 2.000 de euro ca să petreacă o noapte cu ele. Una dintre prostituatele de lux ar fi primit în schimbul favorurilor sexuale un apartament în Capitală, iar intermediarele ar fi primit şi ele pentru serviciile lor până la 500 de euro.

Fetele ar fi avut numai clienţi unul şi unul, dispuşi să bage mâna adânc în buzunare pentru o noapte de nebunii.

Surse judiciare spun că zeci de clienţi au fost audiaţi ca martori, iar printre ei ar fi Alin Cocoş, arestat într-un dosar de corupţie, sau Ioan Neculaie, patronul echipei FC Braşov. Potrivit aceloraşi surse, alţi clienţi de lux ar fi fost Puiu Popoviciu, Alexandru şi Traian Horpoş, Irinel Columbeanu, dar şi fiul lui Adriean Videanu, Andrei Valentin.

Probe din date de la ANAF şi ITM

Anchetatorii care au destructurat gruparea de prostituate de lux au folosit şi mijloace de probă inedite, pe lângă declaraţiile mai multor martori şi stenogramele unor convorbiri telefonice. Astfel, procurorii au căutat mesaje transmise pe Facebook, dar şi comunicări de la mai multe hoteluri din Bucureşti şi de la instituţii publice, precum Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) şi Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM).

Aceste informaţii au ajutat la probarea faptelor, întrucât, potrivit legii, pentru a fi considerată prostituată, o persoană trebuie să-şi câştige existenţa numai din întreţinerea de relaţii sexuale contra cost, fără să aibă un loc de muncă.

Astfel, pentru a putea să le acuze de proxenetism pe femeile care intermediau întâlnirile între clienţi şi vedetele TV, anchetatorii au avut mai întâi de confirmat că acestea din urmă se prostituau.

La dosar au mai fost depuse ca probe discuţii pe Facebook între proxenete şi fetele care se prostituau.

Ioan Neculaie: „I-am îndreptat dinţii şi ne-am despărţit…”

În referatul cu propunerea de arestare, anchetatorii au depus interceptări în care apare şi numele patronului de la FC Braşov, Ioan Neculaie. Omul de afaceri braşovean şi Diana Gureşoaie au fost înregistraţi în timp ce vorbeau despre fetele pe care le primea Neculaie. Omul de afaceri se plângea că a „investit” mulţi bani într-o domnişoară şi ulterior s-au despărţit.

Diana Gureşoaie: Mi-a zis aseară că s-ar putea să plece, că o sunase..
Ioan Neculaie: Da, da, da…
Diana Gureşoaie: Şi zicea că îşi ia bilet de avion … că are şi bani acuma... şi mă-sa.
Ioan Neculaie: Da, da şi să se ducă cu avionu’… dacă are avion.
Diana Gureşoaie: Ce?
Ioan Neculaie:  Au în fiecare zi ăştia, avion?
Diana Gureşoaie: Habar nu am, asta mă întrebi pe mine… n-am idee…
Ioan Neculaie: Mda... păi dacă ar avea... curu’ ca a lui Ramona… piesă de piesă ar fi, Diano!
Diana Gureşoaie: Păi... fă-i-l.
Ioan Neculaie: Îmi bag p… în făcutul ei, i-am mai pus eu la una tâţe şi…
Diana Gureşoaie: Şi ce?
Ioan Neculaie: I-am îndreptat dinţii şi ne-am despărţit…
Diana Gureşoaie: Şi?
Ioan Neculaie: Iubita mea, tu, i-am îndreptat dinţii, i-am luat Range Rover, da...
Ioan Neculaie: Da, asta aşa că… merită, nu te faci de râs cu ea în lume… merită!
Ioan Neculaie: Ştii ce… ce e foarte ciudat pentru mine…mă-sa spre exemplu e… e medic stomatolog, nu e oricine…
Diana Gureşoaie: A, da, da, da...
Ioan Neculaie: Oricât dă… totuşi e medic, tu… dă-o în p... mea, păi şi ea stă şi suge p... prin Bucureşti, la fraieri... vezi ce faci cu telefonul ăla că îmi bag...

Cine este Diana Gureşoaie

Diana Gureşoaie, zisă „diva din Dorobanţi”, este originară din Olteniţa. Ajunsă vedetă după relaţia amoroasă pe care a avut-o cu fotbalistul Cristi Tănase de la Steaua, tânăra este o prezenţă obişnuită a cluburilor de noapte. Ea s-a ales şi cu o poreclă: Strâmba lui Dodel.
Cei care o cunosc spun că este înnebunită după shot-uri cu whisky şi tequila şi nu se sfieşte niciodată să fie în centrul atenţiei în cluburi.

În ianuarie 2011, Diana Gureşoaie a făcut spectacol la ”Aqua Parc” din Olteniţa, unde a venit însoţită de iubitul său de atunci, „Dodel”, fostul căpitan al Stelei.

La un moment dat, între Diana şi fostul său prieten, Florin Nacu,  un tânăr din Olteniţa, a izbucnit un conflict. De aici şi până la bătaia generală nu a mai fost decât un pas.

Cristi Tănase şi Nacu au început să se lovească, aplicându-şi reciproc lovituri cu pumnii şi picioarele, iar după ce Nacu a fost scos afară din discotecă de către personalul de pază, acesta a revenit, fiind însoţit de mama sa, Maria Nacu, fratele său, Costel, şi încă patru persoane. Mama lui Florin Nacu a luat-o la bătaie pe iubita lui Tănase şi i-a smuls părul din cap. Pentru a o potoli, un alt tânăr a intervenit şi s-a ales cu o sticlă în cap.

(Ionela Stănilă)
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite