Ce scria doctorul Secureanu când dispăreau banii de la Malaxa: „Am intrat în cea de-a şasea lume a Mayaşilor, vom trece dincolo de noţiunea de bani”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin-Adrian Secureanu este după gratii pentru luare de mită şi delapidare
Florin-Adrian Secureanu este după gratii pentru luare de mită şi delapidare

În lume au apărut deja cazuri de copii purtători ai celei de-a treia spirale ADN - evoluţii genetice atent monitorizate de serviciile secrete. Asta este una dintre teoriile publicate de fostul manager de la Malaxa, Florin Secureanu. Medicul susţine că în momentul cuceririi romane, dacii se închinau deja la Sfânta Treime, iar din acest motiv ar fi fost distrusă Sarmizegetusa. Braşovul va fi Noul ierusalim, a prevestit Secureanu.

Fostul manager al spitalului bucureştean Nicolae Malaxa, Florin – Adrian Secureanu (52 de ani), a scris două cărţi „Mecanismele reîncarnării” (2010) şi  „Universurile paralele si ierarhiile superioare” (2011), ambele sub egida Academiei Eliade - Şcoala de doctrină hermeneutică. 

Pasiunea pentru reîncarnare şi universuri parale a fost în acelaşi timp cu pasiunea pentru bani, potrivit procurorilor DNA, Secăreanu sustrăgea repetat, aproape zilnic, bani din casieria unităţii medicale. Medicul a ajuns sâmbătă după gratii fiind acuzat de acuzat de luare de mită şi delapidare, ambele în formă continuată.

"carte secureanu"

„Omul poartă în sine un nucleu de substanţă sufletească aparţinând unei lumi spirituale. Acest nucleu este fiinţa omenească permanentă care parcurge încarnările succesive. În fiecare încarnare el se dezvoltă, reuşind să-şi formeze o fiinţă autonomă în cadrul conştienţei obişnuite. După fiecare moarte fizică el ia cunoştinţă de sine însuşi într-o lume pur spirituală şi, după un timp convenabil, reapare într-o nouă viaţă, îmbogăţit cu rezultate încarnărilor precedente”, a sintetizat, pe scurt, Secureanu teoria sa despre reîncarnare, în cartea „Mecanismele reîncarnării”.

Cartea are aproape 600 de pagini şi tratează subiecte de spiritualitate, natura sufletului gânditor şi corpul omului şi lumea. Un alt capitol este dedicat manifestărilor karmei, importanţa acesteia pentru om şi omenire, dar şi pentru regnul animal. Cel mai interesant capitol este despre „reîncarnarea spiritului şi destinului”. Alte teme tratate: cele trei  lumi - sufletul în lumea sufletelor după moarte, ţara spiritelor, lumea fizică şi legătura sa cu ţara sufletelor şi cu cea a spiritelor, polarităţile planetelor şi lumea care urmeză să vină.

„Lumea care urmează să vină”

Cele mai interesante idei, mai ales că privesc România, sunt însă în ultimul capitol: „Noua paradigmă şi Era vărsătorului - Lumea care urmează să vină”. Secureanu susţine că cei care au prevestit lumea care urmează să vină au fost Dacii şi Mayaşii (Secureanu foloseşte majuscule când aminteşte de daci şi mayaşi- n.r), în celebrele lor calendare.

"carte secureanu"

„Cele două calendare Geto-Dace şi Mayaşe au puncte comune pentru că dacă Zalmoxis avea o soră bună, pe Artemis, în mitologia Mayaşă - Quetzalcoatl avea un frate geamăn, Tezcatlipoca”

Fostul manager al spitalului Malaxa arată că sunt mai multe argumente care vin în sprjinul conexiunii Maya - Geto Daci. „În faza de descompunere a imperiului, antlantizii practiau intens sacrificiile umane, obicei crud preluat de mayaşi şi azteci. Geto-dacii aveau acelaşi obicei şi aceeaşi credinţă, sacrificând pe cei mai buni dintre ei - spiritual acestora plecând în a cinci -a dimensiune pentru a îmbuna zeii. Spiritul lor - duhul sfânt ajungea la soare”.

Braşov, Noul Ierusalim

„Mayaşii şi dacii spun că trăim acum <<între lumi>> sau în timpul Apocalipsei”, este ultimul subcapitol al cărţii. Cea de-a cincea lume a Mayaşilor şi Dacilor s-ar fi terminat în 1987. „Nu vă spune nimic locul şi anul în cursul căruia România fost zguduită de un puternic eveniment. Braşov - locul unde peste ani va începe construcţia Noului Ierusalim. Cea de-a şasea lume începe în 2012. Aşa că, în prezent (cartea este scrisă în 2010 - n.r), suntem <<între lumi>>. Aceasta înseamnă că ajutorul ar fi revelat. De asemenea, înseamnă pentru noi să ne rezolvăm <<problemele>> atât la nivel individual, cât şi colectiv”, scrie Secureanu.

El a făcut mai multe consideraţii privind sanctuarul Sarmisegetuzei şi calendarul folosit de daci.  El atrage atenţia asupra unei abateri de 15 grade la absida centrală, dar care ar fi fost făcută cu bună ştiinţă de către daci, şi nu din eroare.

"pagina secureanu"

„Dacii se închinau la Sfânta Treime”

„Ne arată că anul dacic începe la 22 decembrie la Solstiţiul de iarnă, iar neamplasarea precisă a Absidei Centrale pe direcţia Răsăritului Soarelui la Solstiţiul de Iarnă ne arată nu o eroare de proiectare sau de construcţie sau de măsurare, ci este o mărturie în credinţa zalmoxiană că dacii nu se închinau creatorului, unui zeu precum soarele, dar fără a fi confundat cu acesta. Zeul dacilor nu era reprezentat prin statului sau chipuri, ci era reprezentat prin soare. Precum soarele este unul, aşa şi zeul lor este unul, precum soarele dă căldură, lumină, viaţă şi fără el nimic nu ar putea supravieţui, tot aşa şi zeul dacilor, fără el, fără lumină şi căldura iubirii sale lumea ar dispărea. Acesta este mesajul peste milenii al preoţilor călugări zalmoxieni celor pregătiţi să-l primească: geto-dacii se închinau Maivârstnicului (Tatăl) şi Fiului acestuia, Isus Hristos (Îi Sus; Hris= Aur; Tos, Teos= Zeu, Dumnezeu) şi Sfântului Duh. (ultimele propoziţii sunt scrise cu majuscule- n.r.)”, dezvăluie Secureanu.

Cea de-a şase lume ar fi nescrisă

„Dacă geto-dacii ar fi fost politeişti, având aceiaşi zei ca grecii şi romanii, atunci ar fi o enigmă (dacă nu o blasfemie) de ce latinii, după cucerirea Daciei, au dispus distrugerea Sanctuarelor din ansamblul de Sanctuare de la Sarmizegetusa Regia. Templele închinate aceloraşi zei, cărora latinii se închinau, ar fi fost inutil de dărâmat întrucât cuceritorii le puteau folosi mai departe. Alta era situaţia dacă era un Zeu (sau mai mulţi) complet diferit de Panteonul greco-latin. Cum adepţii politeismului geto-dac afirmă că strămoşii noştri se închinau lui Hermes (Şermeş- Şarmaş- Şarmoş-Armoş- sarmas-Sarmis. ”Sarmis-e-getusa”= Hermes e Viteazul, Apărătorul), lui marte, Jupiter, etc. Rămâne de administrat (şi de explicat) curajul latinilor de a distruge Templele acestor zei, la care ei însişi se închinau,în loc de a le aduce ofrande drept mulţumire pentru victoria obţinută împotriva dacilor. Ciudat mod de a răsplăti ajutorul zeilor în război. Însă noi credem, mai curând, că dacii erau monoteişti (deci complet diferiţi de latinii politeişti), iar când romanii i-au învins, au învins şi divinitatea unică geto-dacă, şi în acest caz, distrugerea Sanctuarelor era nu numai permisă, ci şi obligatorie pentru a arăta celor rămaşi în viaţă că nu numai armata romană este mai puternică ci şi zeii romanialor, Astfel, distrugerea Sanctuarelor capată sens în această viziune monoteistă dacică. Cea de-a şasea lume a Dacilor şi Mayaşilor este, în prezent, nescrisă. Aceasta înseamnă că depunde de noi ca şi co-creatori să începem noua lume şi civilizaţie pe care o dorim acum”.

"pagina secureanu"

„Vom trece dincolo de timp şi de noţiunea de bani”

„Mayaşii şi Dacii, de asemenea, mai spun că până în 2012 vom depăşi tehnologia, aşa cum o cunoaştem acum. Vom trece dincolo de timp şi de noţiunea de bani. Vom fi intrat deja în cea de-a cincia dimensiune; după ce am trecut de a patra dimensiune, planeta Pământ şi Sistemul Solar vor intra în sincronizare galactică cu restul Universului. ADN-ul nostru va fi <<înnobilat>> (în lume au apărut deja cazuri de copii purtători ai celei de-a treia spirale ADN - evoluţii genetice atent monitorizate de serviciile secrete). În 2012, planul Sistemului nostru Solar se va alinia exact ca planul Galaxiei noastre, calea Lactee. Ciclul acesta a luat 26.000 de ani”, mai scrie Secureanu.

Medicul a arată că în timpul Apocalipsei sau timpul dintre lumi, mulţi oameni vor trece prin schimbări, care vor fi multe şi variate. „Alegeţi iubirea, urmaţi-vă intuiţia şi urmaţi drumul dreptei credinţe. A celei ma vechi credinţe a omenirii. Alegeţi calea Sfintei Treimi şi a Bisericii Ortodoxe. Timp de peste 2.000 de ani, dacilor din Dacia s-a încercat să li se ia credinţa”, a arătat Secureanu.

"pagina secureanu"

„Viitoarea apartenenţă la lumea care urmează să vină va însemna ca Europa Unită să-şi reconsidere poziţia faţă de descoperirile multora ditre arheologii romani sau străni, descoperiri pe care unii din conaţionalii noştri în nevoia lor nu au avut nici timpul şi nici banii să le facă publice sau auzite. Decoperiri care vor rescrie istoria primordială a Europei Unite”, şi-a încheiat carea Secureanu.

A fost Mare Prior al Cavalerilor de Malta?

Florin Secureanu a început studiile la Facultatea de Medicină a Universităţii Tiru Maiorescu în 1992, finalizându-le în 1999, iar pe durata facultăţii a fost fiziokinetoterapeut la Dinamo, dar şi supervisor la Panaceea Health Club Beirut (Liban), conform CV - ului său în care sunt consemnate date abia începând din 1992, când avea 28 de ani. Documentul este postat pe site-ul Ordinului Suveran al Sfântului Ioan de la Ierusalim dar şi pe site-ul Spitalului Malaxa.

Secureanu se lăuda că este  Mare Prior al Marelui Priorat Român Autonom al Ordinului Suveran al Sfântului Ioan de Ierusalim -Cavalerii de Malta. „Dl. Adrian Secureanu foloseşte numele, emblema şi reputaţia Ordinului Suveran de Malta în mod abuziv şi ilegal, cu scopuri exclusiv pecuniare şi personale, ducând în eroare potenţiali donatori sau finanţatori”, au reacţionat Cavalerii de Malta.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite